Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor ανατροπή: Στις οθόνες μας και την Παρασκευή!

Τι γίνεται με το ριάλιτι επιβίωσης;

27 Ιουνίου 2019 09:25
Survivor ανατροπή: Στις οθόνες μας και την Παρασκευή!

Μεγάλη ανατροπή με το Survivor! Κι όμως θα το παρακολουθήσουμε την Παρασκευή! Τι συνέβη με το ριάλιτι επιβίωσης και γιατί δεν έχει γίνει καμία διαφήμιση για τον ημιτελικό;

Εμείς στο Athensmagazine.gr από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης είμαστε εδώ και σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο για το αγαπημένο Survivor. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Πριν από λίγη ώρα, μας έγινε γνωστό ότι ο ημιτελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία, θα γίνει live την Παρασκευή 28/06 στην Τουρκία, και όχι Σάββατο που είναι το προγραμματισμένο επεισόδιο!

Από τη μία είναι λογικό να το κάνουν την Παρασκευή, διότι το Σάββατο έχουν μια ώρα, λόγω του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής "Στην υγειά μας". Από την άλλη, μεγάλο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι είναι ο ημιτελικός και δεν έχει γίνει κάποια διαφήμιση και ενημέρωση από το κανάλι του Φαλήρου!

Ο λόγος; Μα φυσικά οι άσχημες σχέσεις που διατηρεί πλέον ο ΣΚΑΙ με τον Acun Ilicali. Το κανάλι του Φαλήρου -και με το δίκιο του- έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά του Acun, αφού ο ίδιος αποφάσισε τελευταία στιγμή να "πάρει" τον τελικό του Survivor, ο οποίος θα γινόταν στο Γαλάτσι, και να τα το μεταφέρει στην Τουρκία!

Αυτή η απόφαση της τελευταίας στιγμής εξόργισε τους πάντες στο ΣΚΑΙ, διότι τα εισιτήρια για τον τελικό είχαν ήδη αρχίσει να πουλιούνται!

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε, ότι στο Athensmagazine.gr, σας έχουμε αποκαλύψει και το κανάλι που θα μετακομίσει o Τούρκος παραγωγός.

Survivor: Οι κορυφαίες στιγμές από το χθεσινό επεισόδιο (26/6)!

Survivor highlights: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Πριν το παιχνίδι για την πιο κρίσιμη ασυλία, αφού είναι η τελευταία πριν τον μεγάλο τελικό στο Survivor, είδαμε ένα παιχνίδι μνήμης με έπαθλο φαγητό.

Ποια ομάδα το είχε περισσότερο και κατάφερε να κερδίσει;

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ένας παίκτης από την άσπρη ομάδα και ένας παίκτης από την μαύρη ομάδα έπρεπε να μαντέψει σωστά τα κουτιά και να βρει δυο ίδια σύμβολα.
Το έπαθλο ήταν πολύ γλυκό και συγκεκριμένα μέλι με καρύδα! Αυτοί που κατάφεραν να το κερδίσουν ήταν η άσπροι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο τελευταίος αγώνας ασυλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor και αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε!

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr! Σας είχαμε προειδοποιήσει για ακόμα μια φορά για το αποτέλεσμα!

Το πρώτο παιχνίδι για την τελευταία ασυλία στο Survivor παρακολουθήσαμε σήμερα, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Τουρκία. Ποια ομάδα κέρδισε;

Είδαμε έναν κουραστικό στίβο μάχης ο οποίος είχε πισίνα, αλλά και δύσκολα εμπόδια, ωστόσο ο στόχος δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, αφού η Σεντά μόνο με δυο βολές κέρδιζε.

Μετά από έναν αγώνα όλο εντάσεις, αφού και οι δυο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και να κρατήσουν τους παίκτες τους στο παιχνίδι για να φτάσουν στον τελικό, η μαύρη ομάδα κέρδισε με σκορ 10-8

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι με έπαθλο το φαγητό κέρδισε η άσπρη ομάδα.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share