Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού! (Video)

Για ποια ομάδα πρόκειται;

26 Ιουνίου 2019 22:49
Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού! (Video)

Πριν το παιχνίδι για την πιο κρίσιμη ασυλία, αφού είναι η τελευταία πριν τον μεγάλο τελικό στο Survivor, είδαμε ένα παιχνίδι μνήμης με έπαθλο φαγητό.

Ποια ομάδα το είχε περισσότερο και κατάφερε να κερδίσει;

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ένας παίκτης από την άσπρη ομάδα και ένας παίκτης από την μαύρη ομάδα έπρεπε να μαντέψει σωστά τα κουτιά και να βρει δυο ίδια σύμβολα.

Survivor

Το έπαθλο ήταν πολύ γλυκό και συγκεκριμένα μέλι με καρύδα! Αυτοί που κατάφεραν να το κερδίσουν ήταν η άσπροι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τέλος το Survivor από τον ΣΚΑΙ: Σ' αυτό το κανάλι το πάει ο Ατζούν από του χρόνου!

Δεν είναι και στην καλύτερη φάση της η συνεργασία του Acun Ilicali με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να μπουν οι τίτλοι τέλους. Θυμίζουμε ότι η Acun Medya έδινε στον ΣΚΑΪ ψυχαγωγικά προγράμματα και με ναυαρχίδα το Survivor το κανάλι του Φαλήρου εκτοξεύθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Βέβαια ο Τούρκος παραγωγός δε θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα. Σύμφωνα με τη Realife ο Acun είναι ήδη σε συζητήσεις με τον όμιλο ΑΝΤ1 για ενδεχόμενη συνεργασία. Μάλιστα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα υπήρξε συνάντηση συνεργατών του Τούρκου παραγωγού με στελέχη του ΑΝΤ1. Survivor spoiler (26/06): Ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας;

Δεν είναι όμως σίγουρη η συμφωνία των δύο πλευρών καθώς υπάρχουν και προβλήματα.

Όπως αναφέρει η Realife το κόστος της ενδεχόμενης συμφωνίας είναι υψηλό καθώς ο Τούρκος παραγωγός ζητά προκαταβολή για κάθε παραγωγή. Στον ΑΝΤ1 προχωρούν κανονικά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν όπου θα περιλαμβάνει μυθοπλασία με ή χωρίς τον Acun.

Πρέπει να πούμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της Realife η συμφωνία περιλαμβάνει και το Μακεδονία TV του οποίου το πρόγραμμα θα ενισχυθεί σημαντικά. Όπως έχει γνωστό το κανάλι έχει ήδη κάνει ψυχαγωγική στροφή και σε πιθανή συμφωνία με τον Acun Ilicali θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Survivor στο πρόγραμμά του.

Αν κλείσει τελικά η συμφωνία, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το «Voice» με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι τα συμβόλαια με τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή είναι δεσμευμένα.

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share