Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Survivor trailer: "Μάχη" και εντάσεις για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας! (video)

Δείτε πρώτοι το trailer!

26 Ιουνίου 2019 00:20
Survivor trailer:
Follow us on Google News

Survivor trailer: "Μάχη" θα δώσουν οι παίκτες του ριάλιτι στον τελευταίο αγώνα ασυλίας! Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης;

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας δίνει πρώτο το trailer!

Πάμε όμως στο θέμα μας!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι παίκτες θα δώσουν όλη την ενέργεια και τη δύναμη που τους έχει απομείνει, για να παίξουν για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας! Οι εντάσεις και οι τσακωμοί φυσικά και δε θα λείψουν από τον στίβο μάχης!

Ποια ομάδα λέτε ότι θα τα καταφέρει; Άσπροι ή Μαύροι;

Δείτε το trailer:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο έπαθλο!

Σήμερα στο Survivor είχαμε δυο αγωνίσματα επάθλου. Ποια κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο παιχνίδι, το οποίο βρισκόταν στην θάλασσα;

Να σημειώσουμε πως το πρώτο κέρδισε η μαύρη ομάδα η οποία είχε την ευκαιρία να φάει και να χορέψει στο Coco Bongo, νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Τώρα, όσον αφορά το δεύτερο αγώνισμα το έπαθλο ήταν η βίλα και φαγητό. Μπορεί η μαύρη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι να είχε μεγάλο προβάδισμα, στο δεύτερο όμως το προβάδισμα είχε η μαύρη, η οποία και κέρδισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Χαμός! Έπιασε το ξύλο και πήγε να του το πετάξει!

Σοκ στο Survivor! Ο Εμρέ έπιασε ξύλο και πήγε να το πετάξει στο κεφάλι του Μπορά από τα νεύρα του. Έμειναν άφωνοι όλοι οι παίκτες από αυτή την κίνηση.

Γενικά, σήμερα ο Μπορά έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από την μαύρη ομάδα, επειδή φωνάζει πολύ για να ρίξει το ηθικό των αντιπάλων του.

Ο Τούρκος παίκτης τσακώθηκε και με τον Γιουσούφ, ωστόσο έφερε εκτός ορίων των Εμρέ. Έφτασε στο σημείο μετά την ήττα του και την κραυγή που έβγαλε ο Μπορά για να τον "μειώσει" να πιάσει το ξύλο που ήταν στα πόδια του για να του το πετάξει. Βέβαια, το άφησε κάτω πριν καν το πιάσει καλά, αφού αυτό θα ήταν ακραίο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξεσάλωσαν Δαλάκα και Δήμητρα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

Πραγματικά ξεσάλωσαν Δαλάκα και Δήμητρα στο αποψινό Survivor...Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

Οι παίκτες της μαύρης ομάδας, κατάφεραν στο σημερινό Survivor να κερδίσουν την άσπρη ομάδααλλά και ένα εξαιρετικό έπαθλο.

Η ομάδα είχε τη χαρά και την τύχη να πάει σε ένα μεγάλο club στο Coco Bongo και να διασκεδάσει. Οι παίκτες βρέθηκαν σε club και πραγματικά ξεσάλωσαν.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση, όχι απλά διασκέδασαν και χόρεψαν, αλλά έδωσαν πραγματικό... ρεσιτάλ, αφού ανέβηκαν πάνω στη σκηνή!

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share