Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Χαμός! Έπιασε το ξύλο και πήγε να του το πετάξει! (video)

Έμειναν όλοι άφωνοι!

25 Ιουνίου 2019 23:35
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Χαμός! Έπιασε το ξύλο και πήγε να του το πετάξει! (video)

Σοκ στο Survivor! Ο Εμρέ έπιασε ξύλο και πήγε να το πετάξει στο κεφάλι του Μπορά από τα νεύρα του. Έμειναν άφωνοι όλοι οι παίκτες από αυτή την κίνηση.

Γενικά, σήμερα ο Μπορά έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από την μαύρη ομάδα, επειδή φωνάζει πολύ για να ρίξει το ηθικό των αντιπάλων του.

Ο Τούρκος παίκτης τσακώθηκε και με τον Γιουσούφ, ωστόσο έφερε εκτός ορίων των Εμρέ. Έφτασε στο σημείο μετά την ήττα του και την κραυγή που έβγαλε ο Μπορά για να τον "μειώσει" να πιάσει το ξύλο που ήταν στα πόδια του για να του το πετάξει. Βέβαια, το άφησε κάτω πριν καν το πιάσει καλά, αφού αυτό θα ήταν ακραίο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξεσάλωσαν Δαλάκα και Δήμητρα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

Πραγματικά ξεσάλωσαν Δαλάκα και Δήμητρα στο αποψινό Survivor...Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

Οι παίκτες της μαύρης ομάδας, κατάφεραν στο σημερινό Survivor να κερδίσουν την άσπρη ομάδααλλά και ένα εξαιρετικό έπαθλο.

Η ομάδα είχε τη χαρά και την τύχη να πάει σε ένα μεγάλο club στο Coco Bongo και να διασκεδάσει. Οι παίκτες βρέθηκαν σε club και πραγματικά ξεσάλωσαν.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση, όχι απλά διασκέδασαν και χόρεψαν, αλλά έδωσαν πραγματικό... ρεσιτάλ, αφού ανέβηκαν πάνω στη σκηνή!

Δείτε το βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο!

Παιχνίδι επάθλου με φαγητό και χορό στο Coco Bongo παρακολουθήσαμε σήμερα στο Survivor. Ποια ομάδα κατάφερε και κέρδισε τον αγώνα;

Τόσο η μαύροι όσο και οι άσπροι τα έδωσαν όλα, μετά την χθεσινή αποχώρηση του Παναγιώτης στο συμβούλιο του νησιού, πριν τον μεγάλο τελικό.

Από την αρχή του αγώνα, που ήταν αρκετά κουραστικός, αφού ήταν μεγάλο, οι μαύροι είχαν προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα, κατάφεραν να το κρατήσουν και με 10-5 με κερδίσουν το έπαθλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share