Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξεσάλωσαν Δαλάκα και Δήμητρα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν! (video)

Απίστευτο!

25 Ιουνίου 2019 23:12
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξεσάλωσαν Δαλάκα και Δήμητρα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν! (video)

Πραγματικά ξεσάλωσαν Δαλάκα και Δήμητρα στο αποψινό Survivor...Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

Οι παίκτες της μαύρης ομάδας, κατάφεραν στο σημερινό Survivor να κερδίσουν την άσπρη ομάδα αλλά και ένα εξαιρετικό έπαθλο.

Η ομάδα είχε τη χαρά και την τύχη να πάει σε ένα μεγάλο club στο Coco Bongo και να διασκεδάσει. Οι παίκτες βρέθηκαν σε club και πραγματικά ξεσάλωσαν.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση, όχι απλά διασκέδασαν και χόρεψαν, αλλά έδωσαν πραγματικό... ρεσιτάλ, αφού ανέβηκαν πάνω στη σκηνή!

Δείτε το βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο!

Παιχνίδι επάθλου με φαγητό και χορό στο Coco Bongo παρακολουθήσαμε σήμερα στο Survivor. Ποια ομάδα κατάφερε και κέρδισε τον αγώνα;

Τόσο η μαύροι όσο και οι άσπροι τα έδωσαν όλα, μετά την χθεσινή αποχώρηση του Παναγιώτης στο συμβούλιο του νησιού, πριν τον μεγάλο τελικό.

Από την αρχή του αγώνα, που ήταν αρκετά κουραστικός, αφού ήταν μεγάλο, οι μαύροι είχαν προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα, κατάφεραν να το κρατήσουν και με 10-5 με κερδίσουν το έπαθλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που "τρέλανε" τους παίκτες!

Πραγματικά "τρέλανε" τους παίκτες, ο Γιώργος Λιανός με την ανακοίνωσή του, στο αποψινό Survivor! Τι τους είπε;

Ο παρουσιαστής συναντήθηκε με τους παίκτες και λίγο πριν εκείνοι αγωνιστούν, μίλησε μαζί τους, άκουσε όσα είχαν να πουν και λίγο μετά τους έκανε μια ανακοίνωση...

Ο Γιώργος Λιανός, τους είπε πως η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μεγάλο έπαθλο, με πλήρες γεύμα σε εκπληκτικό εστιατόριο αλλά και βόλτα στο Coco Bongo!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share