Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Το κράξιμο των παικτών στην Δήμητρα - Την έστησαν στο τοίχο!

Τι συνέβη;

24 Ιουνίου 2019 21:48
Survivor: Το κράξιμο των παικτών στην Δήμητρα - Την έστησαν στο τοίχο!

Άγριο κράξιμο έκαναν σήμερα στο Survivor στην Δήμητρα. Την έπιασαν στο στόμα τους και τα έβγαλαν όλα στην φόρα για την συμπεριφορά της.

Αφορμή ήταν η άσχημη ατάκα που πέταξε για τον Μπορά στον χθεσινό παιχνίδι ασυλίας.


Συγκεκριμένα ο Νίκος και η Αφροδίτη μετά το περιστατικό έκατσαν να συζητήσουν γιατί μπορεί να συμπεριφέρθηκε έτσι η Δήμητρα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να την κράξουν, αφού όπως είπαν η συμπεριφορά της έχει αλλάξει πολύ προς το άσχημο.

Μάλιστα, έβγαλαν στην φόρα και άλλα περιστατικά που δεν τους άρεσαν καθόλου.



Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα (24/06)!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Διαρροή τώρα!

Το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρωί της Δευτέρας σας έχει ενημερώσει πως η άσπρη ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει απόψε την ασυλία, με αποτέλεσμα η μαύρη ομάδα να αναγκαστεί να δώσει προς αποχώρηση δύο υποψήφιους!

Ποιοι θα είναι δεν θέλει και πολύ σκέψη αφού η Κατερίνα Δαλάκα έχει προκριθεί ήδη στον τελικό, μετά τη νίκη τους στα παιχνίδια συμβόλων, επομένως οι 2 που περισσεύουν (καθώς οι προτεινόμενοι πρέπει να είναι Έλληνες) είναι η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης!

Ποιος αποχωρεί;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ήδη από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor έχει αποχωρήσει ο Παναγιώτης!

Το πιο πιθανό είναι η αποχώρηση να προβληθεί σήμερα καθώς μέχρι την Πέμπτη πρέπει να έχουν προβληθεί ακόμα δύο επεισόδια ασυλίας, όπου θα αποχωρήσει και ο τελευταίος παίκτης, καθώς την Κυριακή είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor!

Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τον τελικό συμβόλων! (video)

Τον τελικό των συμβόλων είχαμε σήμερα στο Survivor. Ένας παίκτης κέρδισε και πάει κατευθείαν στην Αθήνα.

Ποιος είναι αυτός;

Αρχικά, είδαμε των ημιτελικών όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν μάχη για να πάνε στον τελικό. Στο παιχνίδι είχαμε και έναν τραυματισμό. Τελικά όμως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Νίκος κέρδισαν του υπόλοιπους και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Στον τελικό είδαμε έναν πολύ μικρό στίβο μάχης με μόνο ένα εμπόδιο ο οποίος ήταν μνήμης. Μετά από αρκετά λάθη, η Κατερίνα περνάει στον τελικό του Survivor στην Αθήνα, για δεύτερη φορά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Έπεσε κάτω και φώναζε από τον πόνο ο Παναγιώτης την ώρα του αγώνα! (Βίντεο)

Έπεσε κάτω με πόνους ο Παναγιώτης την ώρα του αγώνα. Τι συνέβη στον παίκτη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor;

Παναγιώτης και Νίκος πήρα θέσεις μάχης, ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε στο δευτερόλεπτο.

Με το που σφύριξε ο Γιώργος Λιανός για να ξεκινήσει το ματς, ο Παναγιώτης έπεσε κάτω και φώναζε από τον πόνο. Αμέσως στο πλευρό του έσπευσαν οι γιατροί να δουν τι συμβαίνει, αλλά και οι συμπαίκτες του.

Ο παίκτης βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, δεν ήταν τίποτα σημαντικό και γύρισε και πάλι στον αγώνα. Ποια ομάδα θα νικήσει όμως την ασυλία;

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για το ριάλιτι επιβίωσης!

Για περισσότερα θέματα του Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share