Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler (24/06): Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή!

24 Ιουνίου 2019 20:05
Survivor spoiler (24/06): Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (24/06) την προτελευταία ασυλία;

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του ριάλιτι επιβίωσης, βρίσκεται εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο για το Survivor.

Σήμερα θα δούμε τις δύο ομάδες να μάχονται σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης, όπως και οι περισσότεροι φέτος με τις μάχες να είναι σώμα με σώμα, την επαφή με τον νερό να μην απουσιάζει, ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός!
Ποιος κερδίζει;
Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως την ασυλία την κερδίζει η άσπρη ομάδα είτε με 2-1 είτε με 2-0!

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα (24/06)!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Διαρροή τώρα!

Το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρωί της Δευτέρας σας έχει ενημερώσει πως η άσπρη ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει απόψε την ασυλία, με αποτέλεσμα η μαύρη ομάδα να αναγκαστεί να δώσει προς αποχώρηση δύο υποψήφιους!

Ποιοι θα είναι δεν θέλει και πολύ σκέψη αφού η Κατερίνα Δαλάκα έχει προκριθεί ήδη στον τελικό, μετά τη νίκη τους στα παιχνίδια συμβόλων, επομένως οι 2 που περισσεύουν (καθώς οι προτεινόμενοι πρέπει να είναι Έλληνες) είναι η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης!

Ποιος αποχωρεί;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ήδη από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor έχει αποχωρήσει ο Παναγιώτης!

Το πιο πιθανό είναι η αποχώρηση να προβληθεί σήμερα καθώς μέχρι την Πέμπτη πρέπει να έχουν προβληθεί ακόμα δύο επεισόδια ασυλίας, όπου θα αποχωρήσει και ο τελευταίος παίκτης, καθώς την Κυριακή είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share