Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 24/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

24 Ιουνίου 2019 09:50
Survivor spoiler 24/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler: Το Survivor μπαίνει στην τελευταία του εβδομάδα και σήμερα (24/06) έχουμε δεύτερο αγώνα ασυλίας! Ποιος κερδίζει;

Χτες είδαμε την άσπρη ομάδα να επικρατεί εύκολα με 10-4 και φαίνεται πως μετά την αποχώρηση του Κυριάκου η ομάδα έχει βρει έστω και αργά τα πατήματά της!

Απόψε έχουμε δεύτερο αγώνα ασυλίας! Ποιος κερδίζει;

Σήμερα θα δούμε τις δύο ομάδες να μάχονται σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης, όπως και οι περισσότεροι φέτος με τις μάχες να είναι σώμα με σώμα, την επαφή με τον νερό να μην απουσιάζει, ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός! Ποιος κερδίζει; Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως την ασυλία την κερδίζει η άσπρη ομάδα είτε με 2-1 είτε με 2-0!

Όσο για τους υποψήφιους; Αυτοί θα είναι η Δήμητρα και ο Παναγιώτης! Ποιος αποχωρεί θα το μάθετε με νέα διαρροή! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και trailer από το σημερινό επεισόδιο!

Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τον τελικό συμβόλων! (video)

Τον τελικό των συμβόλων είχαμε σήμερα στο Survivor. Ένας παίκτης κέρδισε και πάει κατευθείαν στην Αθήνα.

Ποιος είναι αυτός;

Αρχικά, είδαμε των ημιτελικών όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν μάχη για να πάνε στον τελικό. Στο παιχνίδι είχαμε και έναν τραυματισμό. Τελικά όμως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Νίκος κέρδισαν του υπόλοιπους και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Στον τελικό είδαμε έναν πολύ μικρό στίβο μάχης με μόνο ένα εμπόδιο ο οποίος ήταν μνήμης. Μετά από αρκετά λάθη, η Κατερίνα περνάει στον τελικό του Survivor στην Αθήνα, για δεύτερη φορά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Έπεσε κάτω και φώναζε από τον πόνο ο Παναγιώτης την ώρα του αγώνα! (Βίντεο)

Έπεσε κάτω με πόνους ο Παναγιώτης την ώρα του αγώνα. Τι συνέβη στον παίκτη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor;

Παναγιώτης και Νίκος πήρα θέσεις μάχης, ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε στο δευτερόλεπτο.

Με το που σφύριξε ο Γιώργος Λιανός για να ξεκινήσει το ματς, ο Παναγιώτης έπεσε κάτω και φώναζε από τον πόνο. Αμέσως στο πλευρό του έσπευσαν οι γιατροί να δουν τι συμβαίνει, αλλά και οι συμπαίκτες του.

Ο παίκτης βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, δεν ήταν τίποτα σημαντικό και γύρισε και πάλι στον αγώνα. Ποια ομάδα θα νικήσει όμως την ασυλία;

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για το ριάλιτι επιβίωσης!

Για περισσότερα θέματα του Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share