Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Απόψε θα...

Τι θα συμβεί;

20 Ιουνίου 2019 21:00
Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Απόψε θα...

Μεγάλη η ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor! Σας έχουμε κι άλλο spoiler για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Τι θα συμβεί;

Σύμφωνα με την Τουρκική τηλεόραση απόψε θα αποχωρήσει κι άλλος παίκτης από το Survivor... Ωστόσο, στην ελληνική τηλεόραση δεν ξέρουμε ακόμα αν θα μεταδοθεί, διότι ως γνωστόν η τούρκικη τηλεόραση βρίσκεται λίγο πιο μπροστά απ ότι ο ΣΚΑΙ!

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr, θα σας κρατήσουμε ενήμερους και θα σας μεταφέρουμε μέσω της διαρροής μας ποιος παίκτης θα αποχωρήσει!

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Survivor spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία απόψε (20/6)! Είναι οριστικό!

Ακολουθεί spoiler γι΄ αυτό μεγάλη προσοχή!

Οι άσπροι προηγούνται με 1-0, μετά από μία άνετη νίκη επί της ομάδας της Κατερίνας Δαλάκα!

Οι μαύροι δείχνουν να... καταρρέουν μετά τις αρρώστιες και την κούραση, αλλά ποτέ μη λες ποτέ! Ποιος, λοιπόν, θα κερδίσει την ασυλία;

Ανατροπή δεν θα έχουμε. Οι άσπροι είναι εκείνοι που θα σώσουν τους παίκτες τους!

Όσο για το τελικό σκορ; 2-0 λένε οι πληροφορίες, αλλά όπως έχουμε εξηγήσει, επειδή το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του και η ενημέρωση φτάνει δύσκολα δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά!

Πάντως, υπάρχει live μετάδοση και μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει. Ίσως και πιο μπροστά από τον ΣΚΑΪ!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ότι πιο "σικέ" έχουμε δει! Το απαράδεκτα στημένο σκηνικό εδώ και 5 μήνες! Το είχατε παρατηρήσει;

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ότι πιο στημένο έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια! Η ιδέα του Ατζούν να κάνει ένα κοινό ριάλιτι επιβίωσης ανάμεσα στις δύο χώρες "πάτωσε" και δεν κατάφερε να το σώσει ούτε με τα πανάκριβα δώρα που έδωσε, όπως τα αυτοκίνητο και τις μηχανές!

Το όλο σκηνικό ήταν στημένο από την αρχή και έμοιαζε με ένα μεγάλο φιάσκο! Αρχικά η είδηση πως θα μπαίνουν συνεχώς καινούργιοι παίκτες δεν συνεχίστηκε! Ο λόγος; Πως τα χιλιάδες ευρώ που έταξαν σε Κατερίνα Δαλάκα και Πατρίκ Ογκουνσότο δεν έφερε την τηλεθέαση στα ύψη με αποτέλεσμα να σταματήσει αυτή η ιδέα χωρίς καμία ενημέρωση προς τους τηλεθεατές!

Πάμε όμως στο ζουμί! Ποιο είναι το "δούλεμα" που παίζεται στις πλάτες των τηλεθεατών εδώ και 5 μήνες; Όποιοι είναι φαν του Survivor θα το έχουνε καταλάβει! Στα Survivor 1 και 2 είδαμε στο τέλος να μένουν λίγοι παίκτες από την μία ομάδα και πολλοί από την άλλη! Πχ στο 1 έμεινε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέχρι τέλος ενώ πέρσι ο Ηλίας Γκότσης! Φέτος δια μαγείας κάθε εβδομάδα την ασυλία κερδίζει και διαφορετική ομάδα!

Αρχικά όταν το παιχνίδι ακόμα παιζόταν μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων την μια βδομάδα κέρδιζαν οι μεν και την άλλη οι δε! Συγκεκριμένα μόλις μια φορά έχασε ασυλία δύο σερί φορές μια ομάδα και αυτό για τα μάτια του κόσμου αφού δεν άλλαξαν οι ισορροπίες απλά μόνο η σειρά! Δηλαδή αντί να φεύγει μια Έλληνας μια Τούρκους έφυγε μια Τούρκος μια Έλληνας!

Αυτό το τροπάριο συνεχίζεται μέχρι σήμερα! Με μεγάλη έκπληξη σήμερα θα δούμε να χάνουν την ασυλία οι Μαύροι και να αποχωρεί ένας παίκτης τους! Λογικό αφού από την άλλη ομάδα αποχώρησε προχτές ο Κυριάκος! Άρα θα πρέπει να μείνουν 5 από κάθε ομάδα! Να μαντέψουμε κιόλας; Στην τελική οκτάδα θα πάνε και 4 από κάθε ομάδα! Πιο στημένο πεθαίνεις που λένε!

Το ίδιο σενάριο το παρατηρήσαμε και σε μεγάλα έπαθλα! Όταν μια ομάδα η χώρα κέρδιζε ένα ταξίδι ή το αυτοκίνητο την επόμενη εβδομάδα το κέρδιζε η άλλη! Το είχατε παρατηρήσει; Μετά μην απορείτε για τα απαράδεκτα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι και γιατί οι τηλεθεατές του γύρισαν την πλάτη! Αυτά!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share