Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019

Survivor spoiler (18/06): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης!

Προσοχή, ακολουθεί spoiler!

18 Ιουνίου 2019 08:53
Survivor spoiler (18/06): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;

Το Athensmagazine.gr, από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης, σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία σιγά σιγά φτάνει στο τέλος! Σήμερα θα δούμε ακόμη μία αποχώρηση...

Αυτή την εβδομάδα, η μαύρη ομάδα κατάφερε εύκολα να κερδίσει και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας και να στείλει την Άσπρη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού με αποτέλεσμα Νίκος, Κυριάκος και Αφροδίτη να βγουν υποψήφιοι!

αποχώρηση survivor

Ποιος λέτε ότι θα αποχωρήσει;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο παίκτης που θα αποχωρήσει αφήνοντας πίσω του το νησί αλλά και το μεγάλο έπαθλο που θα μπορούσε να διεκδικήσει, είναι ο Κυριάκος Πελεκάνος, αφού θα βγει τελευταίος στην ψηφοφορία.

αποχώρηση survivor

Survivor mega spoiler: Αυτοί είναι οι 4 Έλληνες και οι 4 Τούρκοι που πάνε τελικό! 2 τεράστιες εκπλήξεις

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία μπαίνει στην τελική του ευθεία και το Athensmagazine.gr σας έχει το spoiler με τους παίκτες των τελικών!

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετά διάστημα θα υπάρξουν φέτος δύο νικητές! Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος! Ποιοι θα είναι αυτοί θα μάθουμε σύντομα καθώς απομένουν περίπου 2 εβδομάδες ωστόσο προς το παρόν γνωρίζουμε τους 4 φιναλίστ για κάθε χώρα, οι οποίοι κρύβουν από μια τεράστια έκπληξη για την καθεμία!

Ποιες είναι αυτές;

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr στο mega spoiler! Η πρώτη μεγάλη βόμβα έχει να κάνει με τον Μπορά, ο οποίος τελικά μένει εκτός 4αδας της Τουρκίας και θα δει τον μεγάλο τελικό τελικό από τις εξέδρες! Αντίστοιχη τύχη από ελληνικής πλευράς έχει και ο Παναγιώτης, ο οποίος τελικά δεν θα τα καταφέρει και δεν θα βρεθεί στην τελική τετράδα, η οποία έχει μια τεράστια έκπληξη καθώς οι 3 φιναλίστ είναι γυναίκες!

Survivor mega spoiler: Αυτοί είναι οι 4 Έλληνες και οι 4 Τούρκοι που πάνε τελικό! 2 τεράστιες εκπλήξεις

Ποιες είναι αυτές;

Κατερίνα Δαλάκα

Δήμητρα Βαμβακούση

Αφροδίτη Σκαφίδα ενώ την τετράδα συμπληρώνει και ο Νίκος Κοσμάς!

Όσο αφορά τους Τούρκους η τετράδα τους αποτελείται από την Σεντά, τον Εμρέ, τον Οκάι και τον Γιουσιούφ! Η σειρά είναι εντελώς τυχαία, καθώς μην ξεχνάμε ότι στην τελική 4αδα θα γίνει και ξεχωριστή ψηφοφορία!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share