Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler (17/6): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

17 Ιουνίου 2019 10:42
Survivor spoiler (17/6): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Στο επεισόδιο της Κυριακής, Άσπροι και Μαύροι μπήκαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το πολυτιμότερο έπαθλο του ριάλιτι, την ασυλία. Η ομάδα που τα κατάφερε ήταν η μαύρη κάνοντας το 10-7, όπως δηλαδή σας είχαμε αποκαλύψει μέσω της διαρροής μας, εδώ στο Athensmagazine.gr.

Πάμε όμως να δούμε τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι!

Απόψε οι παίκτες έχουν αγώνισμα επάθλου. Πρόκειται για ένα έπαθλο που θα τους γεμίσει εμπειρίες, αφού το Survivor στέλνει την ομάδα που θα κερδίσει την Κολομβία. Όπως είναι λογικό, όλοι οι παίκτες επιθυμούν να δουν μια διαφορετική πόλη.

Ωστόσο, θα τα βρουν σκούρα, αφού ο στίβος μάχης είναι εξαιρετικά δύσκολος! Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν εξαιρετική ταχύτητα για να καταφέρουν να περάσουν όλα αυτά τα εμπόδια, ενώ μάλιστα θα υπάρξουν και εντάσεις!

Ποια ομάδα λέτε ότι θα τα καταφέρει;

Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr και δείτε τη σίγουρη διαρροή το βραδάκι! Προς το παρόν δείτε το trailer!

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε τελικό;

Προσοχή πρόκειται για Survivor spoiler! Μήπως είναι αυτοί οι δυο παίκτες που πάνε στον τελικό;

Το ριάλιτι επιβίωσης σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του, με τους παίκτες σε λίγο καιρό να επιστρέφουν στην Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός που θα γίνει στις 30 Ιουνίου λόγω των εκλογών.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, έχασε η μαύρη ομάδα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο συμβούλιο και να αποχωρήσει ένα μέλος της.

Υποψήφιοι ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Σπύρος Γουρδούπης, οι οποίοι ήταν και οι δύο αγαπητοί στο ελληνικό κοινό. Ωστόσο, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Σπύρος, αφού η Δήμητρα ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κόσμου, ενώ μάλιστα να σας θυμίσουμε ότι σας το είχα αποκαλύψει!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, πρώτη στην κατάταξη από τους Έλληνες παίκτες είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ μετά ακολουθεί η Δήμητρα Βαμβακούση, και τρίτος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε φέτος για πρώτη φορά, δύο γυναίκες στον τελικό του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share