Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 16/6: Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

16 Ιουνίου 2019 12:13
Survivor spoiler 16/6: Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνισμα ασυλίας (16/6); Να θυμίσουμε ότι στο επεισόδιο του Σαββάτου, η Μαύρη ομάδα κατάφερε να πάρει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης σας ενημερώνει καθημερινά με τις διαρροές του.

Όπως είναι λογικό, η Μαύρη ομάδα, έχει πάρει τα πάνω της μετά την νίκη του πρώτου αγωνίσματος για την ασυλία και είναι αποφασισμένη να κερδίσει και το δεύτερο. Από την άλλη η άσπρη ομάδα, δε θέλει με τίποτα να φτάσει στο συμβούλιο του νησιού, διότι θα χάσει ένα άτομο!

Πάμε να δούμε το αγωνιστικό κομμάτι! Στο αποψινό στίβο μάχης οι παίκτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αγώνισμα που θα απαιτεί ταχύτητα. Ποιος λέτε ότι θα τα καταφέρει; Λέτε να κερδίσει η Μαύρη ομάδα;

Συντονιστείτε στο athensmagazine.gr και δείτε τη σίγουρη διαρροή το βραδάκι. Προς το παρόν δείτε το trailer!

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε τελικό;

Προσοχή πρόκειται για Survivor spoiler! Μήπως είναι αυτοί οι δυο παίκτες που πάνε στον τελικό;

Το ριάλιτι επιβίωσης σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του, με τους παίκτες σε λίγο καιρό να επιστρέφουν στην Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός που θα γίνει στις 30 Ιουνίου λόγω των εκλογών.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, έχασε η μαύρη ομάδα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο συμβούλιο και να αποχωρήσει ένα μέλος της.

Υποψήφιοι ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Σπύρος Γουρδούπης, οι οποίοι ήταν και οι δύο αγαπητοί στο ελληνικό κοινό. Ωστόσο, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Σπύρος, αφού η Δήμητρα ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κόσμου, ενώ μάλιστα να σας θυμίσουμε ότι σας το είχα αποκαλύψει!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, πρώτη στην κατάταξη από τους Έλληνες παίκτες είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ μετά ακολουθεί η Δήμητρα Βαμβακούση, και τρίτος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε φέτος για πρώτη φορά, δύο γυναίκες στον τελικό του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share