Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που έκανε το 1-0 για την ασυλία! (Video)

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr!

15 Ιουνίου 2019 22:06
Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που έκανε το 1-0 για την ασυλία! (Video)

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor απαιτούσε γρηγοράδα και αντοχές από τους παίκτες αφού έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους! Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr!

Ποια ήταν όμως η ομάδα που κατάφερε να κάνει το 1-0 και να πάρει την ασυλία;

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να είναι ταλαιπωρημένη από μια ίωση καθώς και τον Παναγιώτη..Αυτό προκάλεσε ερωτηματικά στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη για το αν θα αγωνιστούν οι παίκτες!

Ο αγώνας στην αρχή ήταν ένα παιχνιδάκι για την Μαύρη ομάδα αλλά στο τέλος αποδείχτηκε ένα ντέρμπι αφού κατάφεραν οι παίκτες της Άσπρης ομάδας να ισοφαρίσουν σε 7-7!

Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης κατάφεραν να αγωνιστούν σήμερα από 4 φορές ο καθενάς και να φέρουν την νίκη για την ομάδα τους! Η Κατερίνα χάρισε τον τελευταίο πόντο στην ομάδα της εναντίον της Αφροδίτης!

Τελικά η Μαύρη ομάδα νίκησε με 10-8 την Άσπρη!

Δείτε το βίντεο:

Survivor: Σοβαρά τραυματίστηκε παίκτης στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας! (Video)

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας έχει έναν απαιτητικό και δύσκολο θα λέγαμε στίβο μάχης! Το Survivorείναι το παιχνίδι των ανατροπών αλλά και των τραυματισμών αφού ο Κυριάκος ήταν εκείνος που τραυματίστηκε..

Οι παίκτες θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να νικήσουν το σημερινό αγώνισμα ασυλίας που θα κρίνει την παραμονή τους στο παιχνίδι και τον τελικό που πλησιάζει!

Την τελευταία ασυλία την κέρδισε η άσπρη ομάδα και γι αυτό αποχώρησε ο Σπύρος!

Όπως φαίνεται ο Κυριάκος πρέπει να έπαθε τράβηγμα όταν ξεκίνησε να τρέχει στο στίβο μάχης!

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share