Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε τελικό;

Ποιοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο;

15 Ιουνίου 2019 13:06
Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε τελικό;

Προσοχή πρόκειται για Survivor spoiler! Μήπως είναι αυτοί οι δυο παίκτες που πάνε στον τελικό;

Το ριάλιτι επιβίωσης σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του, με τους παίκτες σε λίγο καιρό να επιστρέφουν στην Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός που θα γίνει στις 30 Ιουνίου λόγω των εκλογών.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, έχασε η μαύρη ομάδα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο συμβούλιο και να αποχωρήσει ένα μέλος της.

Υποψήφιοι ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Σπύρος Γουρδούπης, οι οποίοι ήταν και οι δύο αγαπητοί στο ελληνικό κοινό. Ωστόσο, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Σπύρος, αφού η Δήμητρα ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κόσμου, ενώ μάλιστα να σας θυμίσουμε ότι σας το είχα αποκαλύψει!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, πρώτη στην κατάταξη από τους Έλληνες παίκτες είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ μετά ακολουθεί η Δήμητρα Βαμβακούση, και τρίτος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε φέτος για πρώτη φορά, δύο γυναίκες στον τελικό του Survivor.

Survivor spoiler (15/06): Ποια ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνισμα ασυλίας;

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης σας ενημερώνει καθημερινά με τις διαρροές του.

Το ριάλιτι σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος του και οι παίκτες προσπαθούν να φτάσουν όλο και πιο κοντά στο έπαθλο!

Πάμε να δούμε τι θα παρακολουθήσουμε απόψε!

Στο σημερινό αγώνισμα, Άσποι και Μαύροι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και όλη τους την ενέργεια για να καταφέρουν να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ενώ μάλιστα δεν θα λείψει και ο τραυματισμός, αφού ο Κυριάκος Πελεκάνος θα χτυπήσει το πόδι του.

Απόψε θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος θα θέλει τρομερή ταχύτητα αλλά και στόχο, κάτι που δυσκολεύει αρκετούς.

Ποιος λέτε ότι θα τα καταφέρει;

Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr και δείτε την σίγουρη διαρροή το βράδυ! Προς το παρόν δείτε το trailer!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share