Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Survivor αποχώρηση (13/06): Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

13 Ιουνίου 2019 11:09
Survivor αποχώρηση (13/06): Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης της μαύρης ομάδας θα αποχωρήσει σήμερα (13/06) από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο; Προσοχή διαρροή!

Αυτή τη φορά υπήρξε μια μεγάλη ανατροπή με το Survivor και την αποχώρηση, αφού όλοι περίμεναν να δουν το συμβούλιο του νησιού την Τρίτη. Ωστόσο, το κανάλι είχε άλλες βλέψεις και αποφάσισε να δείξει την αποχώρηση, σήμερα 13/06. Πάμε να δούμε όμως...

Την Κυριακή η μαύρη ομάδα έχασε την ασυλία και έδωσε 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι ήταν αυτοί; Το ελληνικό κομμάτι της μαύρης ομάδας ψήφισε τον Σπύρο και το τουρκικό κομμάτι ψήφισε τη Δήμητρα. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι άλλοι δύο παίκτες ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Παναγιώτης!

Ποιος αποχωρήσει;

Survivor spoilerΣύμφωνα με την mega διαρροή του Athensmagazine.gr με τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας από το Survivor αποχωρεί ο Σπύρος! Αφήνουμε βέβαια μια "πισινή" διότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο παιδιά ήταν αρκετά μικρή!

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (11/06)!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας στο Athensmagazine.gr:

Ελλάδα

1.Κατερίνα
2. Παναγιωτης
3. Δήμητρα
4. Σπύρος
5. Αφροδίτη
6. Νίκος
7. Κυριάκος

Τουρκια

1.Γιουσούφ
2. Σεντά
3. Μπορα
4. Εμρέ
5. Οκάι
6. Σουντε
7. Μπουσρα

Survivor spoiler (13/06): Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο οικογενειακό έπαθλο;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο οικογενειακό έπαθλο και θα έχει την ευκαιρία να δει αγαπημένα της άτομα;

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης σας ενημερώνει καθημερινά με τις διαρροές του, όπως σας είχαμε μεταφέρει και για την τελική κατάταξη από την μεγάλη ψηφοφορία σε Ελλάδα και Τουρκία!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share