Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler (13/06): Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο οικογενειακό έπαθλο;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

13 Ιουνίου 2019 10:24
Survivor spoiler (13/06): Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο οικογενειακό έπαθλο;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο οικογενειακό έπαθλο και θα έχει την ευκαιρία να δει αγαπημένα της άτομα;

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης σας ενημερώνει καθημερινά με τις διαρροές του, όπως σας είχαμε μεταφέρει και για την τελική κατάταξη από την μεγάλη ψηφοφορία σε Ελλάδα και Τουρκία!

Ποιος κερδίζει;

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες θα δώσουν και πάλι έναν σκληρό αγώνα για να κερδίσουν το δεύτερο οικογενειακό αγώνισμα. Πρόκειται για έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης, ο οποίος απαιτεί ταχύτητα αλλά και στόχο...

Να μη ξεχνάμε πως σήμερα έχουμε και αποχώρηση! Ποιος θα τα καταφέρει; Σπύρος ή Δήμητρα; Εμείς σας έχουμε δώσει την απάντηση!

Ποιος λέτε ότι θα τα καταφέρει;

Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr και δείτε την σίγουρη διαρροή το βράδυ! Προς το παρόν δείτε το trailer!

Survivor: Φωτογραφία σοκ του Χικμέτ την ώρα του χειρουργείου! Κάνει επέμβαση χιαστών και ταυτόχρονα...

Σοκάρει η φωτογραφία του Χικμέτ την ώρα του χειρουργείου!

Ο Χικμέτ πριν λίγο καιρό είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο Survivor. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Χικμέτ τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς στραβοπάτησε και του βγήκε το γόνατο! Όλοι σοκαρίστηκαν!

Πολλοί έκλαιγαν, άλλοι δεν μπορούσαν να πουν λέξη και ο Χικμέτ να σφαδάζει, φωνάζοντας πως το Survivor τελείωσε γι΄αυτόν! Κι έτσι έγινε, αφού ο παίκτης της άσπρης ομάδας αποχώρησε..

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο πρώην παίκτης θα έμπαινε στο χειρουργείο, ενώ πριν λίγες μέρες ο Ατζούν αποκάλυψε ότι θα τον χειρουργούσε ένας γιατρός που είχε χειρουργήσει και τον ίδιο.

Πριν από λίγο ήρθε στα χέρια μας, μια φωτογραφία που κυριολεκτικά σοκάρει μέσα από το χειρουργείο. Ο Χικμέτ κάνει επέμβαση χιαστών και είναι... ξύπνιος! Δείτε την συγκεκριμένη φωτογραφία παρακάτω:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor: Τεράστια ανατροπή πριν τον μεγάλο τελικό - Αποκλειστικό!

Για περισσότερα θέματα του Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share