Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το οικογενειακό έπαθλο! (Video)

Σας το είχαμε πει!

12 Ιουνίου 2019 22:46
Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το οικογενειακό έπαθλο! (Video)

Επιβεβαίωση του Αthensmagazine.gr είχαμε και σήμερα στο Survivor, από νωρίς σας είπαμε ποια ομάδα θα κερδίσει το οικογενειακό έπαθλο!

Ποια ομάδα λοιπόν κέρδισε;

Ο αγώνας σήμερα ήταν σώμα με σώμα, αφού το σκορ ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και στο τέλος έφτασαν 9-7 και στην συνέχεια 9-8 για την άσπρη ομάδα.

Τελικά κέρδισε η κατερίνα Δαλάκα για την μαύρη ομάδα με 10-8!


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler: Στα μαχαίρια οι παίκτες της μαύρης ομάδας - Ποιους κατηγορούν για την ήττα;

Έξαλλοι είναι οι παίκτες της μαύρης ομάδας στο Survivor, αφού μετά την χθεσινή τους ήττα, ρίχνουν απίστευτες κατηγορίες ο ένας στον άλλον.

Και σήμερα σας έχουμε spoiler για το τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.


Οι παίκτες θα κατηγορήσουν τον Εμρέ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι αυτός που ευθύνεται για την ήττα της ομάδας. Νιώθοντας αδικημένος τους απάντησε «Είμαι ο μόνος που κάνει λάθη. Όλοι είναι άριστοι. Όλοι πήραν όλους τους πόντους. Εκτός από εμένα, κανένας άλλος δεν έχασε πόντο. Αφήστε τα αυτά. Σχεδόν όλοι έχασαν από δύο πόντους».

Ο Παναγιώτης συνεχίζει την ένταση και λέει: «Άλλο να χάνεις έναν πόντο επειδή ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα και άλλο να πηγαίνεις στον τελικό στόχο και να μην ξέρεις πώς πρέπει να κάτσεις».
H ψυχολογία των παικτών είναι πολύ πεσμένη αφού το παιχνίδι τελειώνει, τα έπαθλα μεγαλώνουν θέλουν να κερδίζουν αντί να χάνουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share