Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο!

Δείτε το πριν το δούμε στις οθόνες μας!

12 Ιουνίου 2019 17:45
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο!

Survivor spoiler έχουμε, με βίντεο πριν παίξει στην τηλεόραση, από τους παίκτες να είναι τρελαμένοι με το έπαθλο.

Σήμερα, θα δούμε ένα παιχνίδι με ίσως από το μεγαλύτερο έπαθλο του ριάλιτι, αφού ένα μέλος από την οικογένεια της νικήτριας ομάδας θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε το συγκεκριμένο έπαθλο στους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού, όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα.

Στη σκέψη ότι θα δουν κάποιο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από καιρό, τους κάνουν να είναι πεισμωμένοι να νικήσουν.

Survivor: Φωτογραφία σοκ του Χικμέτ την ώρα του χειρουργείου! Κάνει επέμβαση χιαστών και ταυτόχρονα...

Σοκάρει η φωτογραφία του Χικμέτ την ώρα του χειρουργείου!

Ο Χικμέτ πριν λίγο καιρό είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο Survivor. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Χικμέτ τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς στραβοπάτησε και του βγήκε το γόνατο! Όλοι σοκαρίστηκαν!

Πολλοί έκλαιγαν, άλλοι δεν μπορούσαν να πουν λέξη και ο Χικμέτ να σφαδάζει, φωνάζοντας πως το Survivor τελείωσε γι΄αυτόν! Κι έτσι έγινε, αφού ο παίκτης της άσπρης ομάδας αποχώρησε..

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο πρώην παίκτης θα έμπαινε στο χειρουργείο, ενώ πριν λίγες μέρες ο Ατζούν αποκάλυψε ότι θα τον χειρουργούσε ένας γιατρός που είχε χειρουργήσει και τον ίδιο.

Πριν από λίγο ήρθε στα χέρια μας, μια φωτογραφία που κυριολεκτικά σοκάρει μέσα από το χειρουργείο. Ο Χικμέτ κάνει επέμβαση χιαστών και είναι... ξύπνιος! Δείτε την συγκεκριμένη φωτογραφία παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share