Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Φωτογραφία σοκ του Χικμέτ την ώρα του χειρουργείου! Κάνει επέμβαση χιαστών και ταυτόχρονα...

Θα μείνετε άφωνοι!

12 Ιουνίου 2019 12:18
Survivor: Φωτογραφία σοκ του Χικμέτ την ώρα του χειρουργείου! Κάνει επέμβαση χιαστών και ταυτόχρονα...

Σοκάρει η φωτογραφία του Χικμέτ την ώρα του χειρουργείου!

Ο Χικμέτ πριν λίγο καιρό είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο Survivor. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Χικμέτ τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς στραβοπάτησε και του βγήκε το γόνατο! Όλοι σοκαρίστηκαν!

Πολλοί έκλαιγαν, άλλοι δεν μπορούσαν να πουν λέξη και ο Χικμέτ να σφαδάζει, φωνάζοντας πως το Survivor τελείωσε γι΄αυτόν! Κι έτσι έγινε, αφού ο παίκτης της άσπρης ομάδας αποχώρησε..

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο πρώην παίκτης θα έμπαινε στο χειρουργείο, ενώ πριν λίγες μέρες ο Ατζούν αποκάλυψε ότι θα τον χειρουργούσε ένας γιατρός που είχε χειρουργήσει και τον ίδιο.

Πριν από λίγο ήρθε στα χέρια μας, μια φωτογραφία που κυριολεκτικά σοκάρει μέσα από το χειρουργείο. Ο Χικμέτ κάνει επέμβαση χιαστών και είναι... ξύπνιος! Δείτε την συγκεκριμένη φωτογραφία παρακάτω:

Survivor: Οι αποκαλύψεις του Ατζούν! Ο Χικμέτ, το χειρουργείο και οι εκπλήξεις

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor μάθαμε για την κατάσταση της υγείας του Χικμέτ, το χειρουργείο που είχε κάνει ο Ατζούν αλλά και τις εκπλήξεις που έρχονται τις επόμενες ημέρες!

Ο Ατζούν ήταν εκεί για να τα πει όλα!

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και εκεί η Αφροδίτη ρώτησε τον Ατζούν για την κατάσταση της υγείας του Χικμέτ!

Ο Ατζούν έκανε γνωστό πως ακόμη ο Χικμέτ δεν έχει χειρουργηθεί και εκεί αποκάλυψε πως θα τον χειρουργήσει ένας πολύ καλός γιατρός, ο οποίος είχε αναλάβει και τον ίδιο όταν χρειάστηκε μία επέμβαση στον μηνίσκο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share