Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Survivor spoiler 12/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο με τις οικογένειες σήμερα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

12 Ιουνίου 2019 09:37
Survivor spoiler 12/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο με τις οικογένειες σήμερα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό (12/06) έπαθλο με τις οικογένειες και θα έχει την ευκαιρία να δει αγαπημένα της άτομα από κοντά;

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που εδώ και 2 ημέρες σας έχει αποκαλύψει πως θα υπάρξει το συγκεκριμένο έπαθλο και μάλιστα στο αγώνισμα της Πέμπτης! Μάλιστα σας είχαμε αποκαλύψει και τον νικητή, ο οποίος ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένος ακόμα!

Ποιος κερδίζει;

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα δούμε ένα πάρα πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με την κούρσα να ξεκινάει από την μεγάλη πισίνα, να συνεχίζεται σε πολύ δύσκολα εμπόδια και να καταλήγει σε έναν αρκετά απαιτητικό στόχο που θα... νευριάσει πολύ τους παίκτες των δύο ομάδων!

Στο ψυχολογικό κομμάτι η άσπρη ομάδα έχει το πάνω χέρι καθώς έχει κερδίσει όλα τα έπαθλα της εβδομάδας, όμως τώρα μιλάμε για το κορυφαίο έπαθλο ever! Η νικήτρια ομάδα θα δώσει το... οκ σε αγαπημένα τους πρόσωπα να πάρουν το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο με τους ηττημένους να περιμένουν την... επιστροφή τους σε Ελλάδα και Τουρκία!

Όσο για την ομάδα που θα κερδίσει, όταν μας έφτασε η ενημέρωσε στα γραφεία του Athensmagazine.gr πως θα υπάρξει τέτοιο έπαθλο μας αποκάλυψαν πως νικητές (πιθανότατα) είναι οι Μαύροι! Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν με την live μετάδοση καθώς και την σίγουρη διαρροή - spoiler το βράδυ της Τετάρτης!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο:

Survivor spoiler 12/06

Survivor spoiler 12/06

Survivor spoiler 12/06

Survivor spoiler 12/06

Survivor spoiler 12/06

Survivor spoiler 12/06

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί !

Για περισσότερα θέματα του Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share