Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Δείτε τι κάνει ο Ατζούν και η Δαλάκα εκτός κάμερας!

Η φωτογραφία που έριξε το Instagram!

11 Ιουνίου 2019 23:03
Survivor: Δείτε τι κάνει ο Ατζούν και η Δαλάκα εκτός κάμερας!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Κατερίνα Δαλάκα πόζαραν μαζί σε μια φωτογραφία που έριξε το Instagram, αφού δεν τους έχουμε ξαναδεί μαζί και είναι από τα πιο "δυνατά" ονόματα του Survivor.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός πόνταρε στην αθλήτρια για να του ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, φέρνοντας την στο παιχνίδι.

Ο Ατζούν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή φωτογραφία του με την Κατερίνα Δαλάκα από τον Άγιο Δομίνικο, off camera.

Μπορεί στην τηλεόραση μας να μην τον βλέπουμε τόσο συχνά, αφού παρουσιάζει το Τούρκικο ριάλιτι, ωστόσο, είναι πάντα εκεί και πάντα δίπλα στους παίκτες.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως χθες έγινε μια ανακοίνωση που έκανε την Κατερίνα να ξεσπάσει σε κλάματα, ωστόσο ο Ατζούν την ηρέμησε με τον καλύτερο τρόπο.

Survivor: Ράκος η Δαλάκα μετά την ανακοίνωση του Τανιμανίδη!

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Δαλάκα! Η δήλωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης την έκανε να "λυγίσει" και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Όπως είπαμε το σημερινό έπαθλο είναι ταξίδι στην Κούβα, και η νικήτρια ομάδα θα έχει την δυνατότητα να την επισκεφτεί.

Ωστόσο, ένας παίκτης δεν θα πάει αν νικήσει η ομάδα του και αυτή είναι η Κατερίνα Δαλάκα!

Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, το διαβατήριο της αθλήτριας λήγει σύντομα και δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει. Στο άκουσμα αυτό η Κατερίνα πάγωσε, αφού δεν το περίμενε ενώ στην συνέχεια λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ήθελε πολύ να πάει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Έξαλλος ο Πελεκάνος με τη Δαλάκα! «Προσβάλλει κόσμο!» 

Για περισσότερα θέματα του Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr

 
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share