Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer: Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα λίγο πριν την αποχώρηση;

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο;

11 Ιουνίου 2019 00:35
Survivor trailer: Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα λίγο πριν την αποχώρηση;

Τα δίνουν όλα οι ομάδες στο αυριανό παιχνίδι του Survivor, λίγο πριν την αποχώρηση Έλληνα παίκτη της μαύρης ομάδας.

Ήδη γνωρίζουμε ποιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα.


Στο αυριανό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε την άσπρη ομάδα, μετά την νίκη τηςνα επισκέπτεται την Κούβα και να περνάει στιγμές χαλάρωσης, ενώ θα γεμίσουν στομάχια αφού θα φάνε.

Στον αγωνιστικό κομμάτι βλέπουμε έναν σχετικά εύκολο στίβο μάχης, ωστόσο θα υπάρξουν μικροί τραυματισμοί, όπως έτσι και αλλιώς υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι.



Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσεις; Μείνετε συντονισμένοι, καθώς αύριο θα έχουμε την σίγουρη διαρροή.

Δείτε το trailer:

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει από το ριάλιτι!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης της μαύρης ομάδας θα αποχωρήσει αύριο (11/06) από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο; Προσοχή διαρροή! Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; (Βίντεο)

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις σίγουρες διαρροές!

Χτες η μαύρη ομάδα έχασε την ασυλία και έδωσε 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι ήταν αυτοί; Το ελληνικό κομμάτι της μαύρης ομάδας ψήφισε τον Σπύρο και το τουρκικό κομμάτι ψήφισε τη Δήμητρα. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι άλλοι δύο παίκτες ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Παναγιώτης!

Ποιος αποχωρήσει;

Σύμφωνα με την mega διαρροή του Athensmagazine.gr με τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας από το Survivor αποχωρεί ο Σπύρος! Αφήνουμε βέβαια μια "πισινή" διότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο παιδιά ήταν αρκετά μικρή!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελικής ψηφοφορίας στο Athensmagazine.gr:

Ελλάδα

1.Κατερίνα
2. Παναγιωτης
3. Δήμητρα
4. Σπύρος
5. Αφροδίτη
6. Νίκος
7. Κυριάκος

Τουρκια

1.Γιουσούφ
2. Σεντά
3. Μπορα
4. Εμρέ
5. Οκάι
6. Σουντε
7. Μπουσρα

Survivor: Η όμαδα αυτή κέρδισε το μεγάλο έπαθλο στην Κούβα!

Επιβεβαίωση του Αthensmagazine.gr είχαμε και σήμερα στο Survivor, από νωρίς σας είπαμε ποια ομάδα θα κερδίσει και θα πάει Κούβα.

Ποια ομάδα λοιπόν κέρδισε;


Ο αγώνας σήμερα ήταν σώμα με σώμα, αφού το σκορ ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και στο τέλος έφτασαν στο 8 - 8 και στην συνέχεια τι 9 - 8.

Τελικά με σκορ 10 - 8 η άσπρη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και πάει Κούβα.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Καβγάς στην άσπρη ομάδα - «Δεν θα μου μιλάς έτσι»!

Ένα πανικός επικράτησε στην Άσπρη ομάδα στο Survivor με δυο παίκτες που τσακώθηκαν. «Δεν θα μου μιλάς έτσι», ακούστηκε να λέγεται.

Τι συνέβη μεταξύ τους;


Ο Μπορά έγινε έξαλλος με την Αφροδίτη, αφού όπως της είπε την είδε να γελάει, ενώ χάνουν! Η Ελληνίδα, υπερασπίστηκε τον εαυτό της απαντώντας του πως δεν έκανε τίποτα επίτηδες και δεν ξέρει να χάνει.

Τότε, ο Τούρκος παίκτης της είπε να μην του ξαναμιλήσει έτσι, καθώς ο τόνος της ήταν υψηλός, αφού ένιωσε πως την αδικεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share