Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Ράκος η Δαλάκα μετά την ανακοίνωση του Τανιμανίδη!

Πάγωσαν όλοι!

10 Ιουνίου 2019 22:47
Survivor: Ράκος η Δαλάκα μετά την ανακοίνωση του Τανιμανίδη!

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Δαλάκα! Η δήλωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης την έκανε να "λυγίσει" και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Όπως είπαμε το σημερινό έπαθλο είναι ταξίδι στην Κούβα, και η νικήτρια ομάδα θα έχει την δυνατότητα να την επισκεφτεί.


Ωστόσο, ένας παίκτης δεν θα πάει αν νικήσει η ομάδα του και αυτή είναι η Κατερίνα Δαλάκα!

Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, το διαβατήριο της αθλήτριας λήγει σύντομα και δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει. Στο άκουσμα αυτό η Κατερίνα πάγωσε, αφού δεν το περίμενε ενώ στην συνέχεια λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ήθελε πολύ να πάει.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler 10/6: Δείτε πρώτοι ποια ομάδα κερδίζει και πάει Κούβα!

Όπως κάθε ημέρα έτσι και σήμερα σας έχω το spoiler για το Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει το παιχνίδι και θα πάει Κούβα;

Η μαύρη ή η άσπρη ομάδα θα είναι η τυχερή;


Όπως είναι λογικό τα έπαθλα έχουν μεγαλώσει και απόψε η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην μαγευτική Κούβα! Μάλιστα, γνωρίζουμε και ποια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δει την οικογένεια της στον Άγιο Δομίνικο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα θα δούμε έναν από τους πιο απαιτητικούς στίβους μάχης! Τα εμπόδια είναι πολλά, η επαφή με το νερό δεν απουσιάζει ενώ και ο στόχος κρίνεται δύσκολος! Η μαύρη ομάδα, μετά την χαμένη ασυλία, θέλει να επανέλθει στις νίκες και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην λευκή ομάδα!


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε σήμερα θα πάρει νίκη και η λευκή θα πάει το ταξίδι στην Κούβα. Βέβαια, αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέο spoiler.

Survivor super spoiler: Οι οικογένειες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίζει το μοναδικό έπαθλο να περάσει μια ολόκληρη ημέρα με την οικογένεια στον Άγιο Δομίνικο; Διαρροή τώρα! Τραγωδία για το Survivor!

Το έπαθλο αυτό το είδαμε πρώτη φορά πέρσι και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr θα το δούμε και φέτος! Μιλάμε φυσικά για την επίσκεψη ανθρώπων της οικογένειας κάθε παίκτη στον Άγιο Δομίνικο!

Οι παίκτες θα δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όμως μόνο της μιας ομάδας θα καταφέρουν να περάσουν κάποιες ώρες μαζί εκτός Survivor!

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί πιθανότατα την Πέμπτη! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Ακόμα η διαρροή - spoiler δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη αλλά κάνει λόγο για την... μαύρη ομάδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share