Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/06: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει Κούβα;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

10 Ιουνίου 2019 12:32
Survivor spoiler 10/06: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει Κούβα;

Survivor spoiler: Μαύρη ή Άσπρη ομάδα θα κερδίσει σήμερα (10/06) το έπαθλο στο Survivor Ελλάδα Τουρκία και θα κερδίσει το έπαθλο της... Κούβας;

Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία και σε λιγότερα από έναν μήνα θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για την τρίτη και πιο αποτυχημένη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Όπως είναι λογικό τα έπαθλα έχουν μεγαλώσει και απόψε η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην μαγευτική Κούβα!

Το Athensmagazine.gr από νωρίς την Δευτέρα σας έχει δώσει όλες τις διαρροές, αρχικά με τον παίκτη που αποχωρεί και εν συνεχεία με το έπαθλο για τις... οικογένειες! Τώρα ήρθε η ώρα να σας δώσει την διαρροή και για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα και πάει στην Κούβα!

Ποια ομάδα ετοιμάζει βαλίτσες για Κούβα;

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα (10/06) θα δούμε έναν από τους πιο απαιτητικούς στίβους μάχης! Τα εμπόδια είναι πολλά, η επαφή με το νερό δεν απουσιάζει ενώ και ο στόχος κρίνεται δύσκολος! Η μαύρη ομάδα, μετά την χαμένη ασυλία, θέλει να επανέλθει στις νίκες και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην λευκή ομάδα!

Ωστόσο όλα θα τα γνωρίζουμε το βράδυ, τόσο με την live μετάδοση, όσο και με την σίγουρη διαρροή! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό (10.06) επεισόδιο!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; (Βίντεο)

Για περισσότερα θέματα του Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share