Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler (08/06): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

8 Ιουνίου 2019 10:06
Survivor spoiler (08/06): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler: Ακόμα ένα παιχνίδι ασυλίας απόψε (08/06) στο Survivor Ελλάδα Τουρκία με την Μαύρη και την Άσπρη ομάδα να μάχονται! Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει;

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site που από το Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλες τις διαρροές και τα spoiler που αφορούν αγωνίσματα και αποχωρήσεις!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης η άσπρη ομάδα κέρδισε το αγώνισμα. Έτσι, στο αποψινό επεισόδιο, η μαύρη ομάδα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο πιο δυναμικά ώστε να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, θα δούμε ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνισμα στο οποίο χρειάζεται ταχύτητα αλλά και στόχος, κάτι που δυσκολεύει αρκετούς

.

Ποιος όμως θα καταφέρει να κερδίσει;

Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr και δείτε τη σίγουρη διαρροή, το βραδάκι! Προς το παρόν δείτε το trailer!

Survivor: H αποκάλυψη του Μπο για τα αγωνίσματα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε!

Ο Μπο, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, έκανε μία αποκάλυψη-βόμβα για το παιχνίδι που αλλάζει τα δεδομένα όλων όσων ξέραμε!

Ο ράπερ έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark»!


Συγκεκριμένα ο Μπο αποκάλυψε πως πριν από κάθε αγώνισμα: «τρώγαμε μία φέτα ανανά, μια μπανάνα κι ένα ενεργειακό αναψυκτικό γιατί ήμασταν σαν κοτόπουλα. Αυτό ήταν λίγο πριν το αγώνισμα, 15-20 λεπτά, εκεί περίπου»!

Σίγουρα αυτό δεν το ήξερε κανείς, καθώς νομίζαμε πως οι παίκτες έτρωγαν μόνο από τις προμήθειές τους και τα έπαθλα φαγητού!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share