Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler (03/06): Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Ιουνίου 2019 12:35
Survivor spoiler (03/06): Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο;

Survivor spoiler (03/06): Ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό έπαθλο;

Στο επεισόδιο της Κυριακής, το οποίο προβλήθηκε στις 3 το μεσημέρι λόγω τον εκλογών, η μαύρη ομάδα κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των προμηθειών, με αποτέλεσμα η άσπρη ομάδα να μείνει και πάλι νηστική.

Τι θα δούμε όμως στο σημερινό επεισόδιο;

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας σήμερα και οι δύο ομάδες θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν. Να θυμίσουμε πως το πρώτο αγώνισμα ασυλίας το είχε κερδίσει η μαύρη ομάδα!

Απόψε θα δούμε ένα απαιτητικό αγώνισμα το οποίο θα χρειάζεται και αρκετή ταχύτητα!

Άσπροι ή Μαύροι; Ποιος λέτε ότι θα τα καταφέρει;

Εδώ στο Athensmagazine.gr, σας έχουμε ενημερώσει ήδη για το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία. Ο λόγος για την μαύρη ομάδα! Ωστόσο, εσείς συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr και δείτε τη σίγουρη διαρροή το βραδάκι!

Δείτε το trailer:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Δείτε που θα γίνει ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης!

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημείο που θα γίνει ο τελικός του Survivor! Σε πυρετό προετοιμασιών!

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η παραγωγή για να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τους παίκτες και το κοινό στον τελικό και ημιτελικό του ριάλιτι.

Πήγαμε στο γήπεδο, και το ανοιχτό και το κλειστό στο Γαλάτσι στο οποίο βρίσκονται εργάτες, οι οποίοι κάνουν δουλειές για να προλάβουν..."Μας είπαν να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τις διαδικασίες!!", μετέφερε ένας εργάτης ...

Οι πληροφορίες μας λένε, ότι ο τελικός θα γίνει όχι στο ανοιχτό γήπεδο στο "θεατράκι" αλλά στο κλειστό, "Παλαί Ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου", όπου γίνεται και ο X-Factor. Αυτή την στιγμή πάντως, γίνονται προετοιμασίες και στήνουν τα πράγματα μέσα στον χώρο, στον οποίο έχει φύλαξη και δεν μπορεί να περάσει κανείς...

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του Youweekly.gr παρακάτω:
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share