Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε ξεσπώντας σε κλάματα!

Είπε το ''αντίο''!

26 Μαΐου 2019 16:37
Survivor:  Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε ξεσπώντας σε κλάματα!

Σήμερα, λίγο πριν τον αγώνα επάθλου ανάμεσα στους Survivor 2018 και τους Survivors 2019 είδαμε έναν παίκτης να αποχωρεί οικειοθελώς.

Τι συνέβη και έφυγε τόσο νωρίς από το παιχνίδι;

Ο Χικμέτ πριν από περίπου μια εβδομάδα τραυματίστηκε άσχημα στο πόδι με αποτέλεσμα να φύγει εσπευσμένα από το νοσοκομείο, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είχε πει κιόλας ότι δεν θα συνεχίσει.

Έτσι, σήμερα πήγε στο νησί της Λευκής ομάδας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ ξέσπασε και σε κλάματα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler: Live μετάδοση! Δείτε πρώτοι ποια ομάδα κερδίζει!

Σήμερα το Survivor λόγω των εκλογών μεταδίδεται από τον Άγιο Δομίνικο στις 3 το μεσημέρι λόγω των εκλογών και σας έχουμε spoiler live μετάδοση για το ποια ομάδα θα κερδίσει.

Προσοχή, ακολουθεί spoiler όποιος δεν θέλει να μάθει να μην συνεχίσει παρακάτω..



Χθες, οι Survivor 2019 κέρδισαν το αγώνισμα και σήμερα έχουμε το δεύτερο, με έπαθλο το ταξίδι που θα τους χαρίσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος θα γίνει ακόμα πιο δύσκολος με βάση τις κάκιστες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν! Καταρρακτώδης βροχή και δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών και δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί! Ένας σοβαρός μιας Τουρκάλας παίκτριας και ένας ελαφρύς της Εύης Σαλταφερίδου!

Πάμε να δούμε Live το αγώνισμα!
Μείνετε συντονισμένοι ξεκινάει σε λίγο...

Survivor spoiler 26/05: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία για μια εβδομάδα έχει μπει σε άλλη... εποχή με τους Survivos 2019 να αντιμετωπίζουν παλαίμαχους παίκτηες!

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share