Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Live μετάδοση! Δείτε πρώτοι ποια ομάδα κερδίζει!

Προσοχή ακολουθεί spoiler!

26 Μαΐου 2019 15:45
Survivor spoiler: Live μετάδοση! Δείτε πρώτοι ποια ομάδα κερδίζει!

Σήμερα το Survivor λόγω των εκλογών μεταδίδεται από τον Άγιο Δομίνικο στις 3 το μεσημέρι λόγω των εκλογών και σας έχουμε spoiler live μετάδοση για το ποια ομάδα θα κερδίσει.

Προσοχή, ακολουθεί spoiler όποιος δεν θέλει να μάθει να μην συνεχίσει παρακάτω..



Χθες, οι Survivor 2019 κέρδισαν το αγώνισμα και σήμερα έχουμε το δεύτερο, με έπαθλο το ταξίδι που θα τους χαρίσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος θα γίνει ακόμα πιο δύσκολος με βάση τις κάκιστες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν! Καταρρακτώδης βροχή και δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών και δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί! Ένας σοβαρός μιας Τουρκάλας παίκτριας και ένας ελαφρύς της Εύης Σαλταφερίδου!

Πάμε να δούμε Live το αγώνισμα!
Μείνετε συντονισμένοι ξεκινάει σε λίγο...

Ο Παναγιώτης νίκησε τον Χακάν 1-0 οι Survivors 2019

Η Μπουσρά νίκησε παίκτρια 2-0 οι Survivors 2019

O Γιουσούφ κερδίζει τον Ατακάν 3-0 οι Survivors 2019
Η Αφροδίτη χάνει από την Μελίνα 3 - 1 οι Survivors 2018

Ο Εμρέ νίκησε τον Αντέμ 4-1 οι Survivors 2019

Η Σεντά έχασε από την Ντάλμα 4-2 οι Survivors 2018

Ο Σπύρος κερδίζει τον Τσίσι 5 - 2 οι Survivors 2019

Η Δαλάκακ κερδίζει την Σαλταφερίδου 6 - 2 οι Survivors 2019

Ο Ογκεντάι μειώνει 6 - 3 οι οι Survivors 2018

Survivor spoiler 26/05: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία για μια εβδομάδα έχει μπει σε άλλη... εποχή με τους Survivos 2019 να αντιμετωπίζουν παλαίμαχους παίκτηες!

Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο σήμερα (26/05);

Χτες πρώτο το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί πως οι Survivors 2019 ήταν το πρώτο φαβορί για τη νίκη και σήμερα θα σας βάλουμε πάντως νωρίς στο κλίμα!

Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως για σήμερα θα πρέπει να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε μιας και το Survivor, ελέω εκλογών, θα μεταδοθεί το μεσημέρι στις 15:00 από την συχνότητα του ΣΚΑΙ! Οπότε το ραντεβού μας σε λίγες ώρες εδώ στο Athensmagazine.gr τόσο για το live όσο και για την σίγουρη διαρροή!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι!

Απόψε θα έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος θα γίνει ακόμα πιο δύσκολος με βάση τις κάκιστες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν! Καταρρακτώδης βροχή και δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών και δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί! Ένας σοβαρός μιας Τουρκάλας παίκτριας και ένας ελαφρύς της Εύης Σαλταφερίδου!

Ποιος κερδίζει; Προβάδισμα δείχνουν να έχουν ξανά οι Survivors 2019 ωστόσο όλα θα τα γνωρίζουμε τόσο με την διαρροή όσο και με το live, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι εδώ στο Athensmagazine.gr! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share