Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/05: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

25 Μαΐου 2019 21:26
Survivor spoiler 25/05: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν!

Survivor spoiler: Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο για το φετινό Survivor έφτασε με τους νέους παίκτες να αντιμετωπίζουν παλιούς! Ποιος κερδίζει;

Το Survivor επιστρέφει μετά από απουσία μίας ημέρας πιο ανατρεπτικό από ποτέ και με την είσοδο των παλιών παικτών!

Ο Σάκης Τανιμανίδης από την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει στους παίκτες ότι θα μπουν παλιοί παίκτες από τα προηγούμενα Survivor στο παιχνίδι για μια εβδομάδα και αυτό θα το δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου!

Ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες; Όλοι από το Survivor 2! Τουλάχιστον οι Έλληνες! Πρόκειται για τους Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Σώζων Παλαίστρο, Πάνο Θεοδώρου και Εύη Σαλταφερίδου!

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι!

Μαύροι και Άσπροι από σήμερα και για μια εβδομάδα γίνονται ένα και ονομαστούν Survivor 2019! Απέναντί τους παλιοί παίκτες από το Survivor 1 (μόνο Τούρκοι) και Survivor 2! Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έχουμε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης με την πισίνα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών ενώ και ο στόχος να κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος!

Από την εμπειρία μας στα τρία Survivor έχουμε καταλάβει ότι η αγωνιστική ετοιμότητα παίζει μεγάλο ρόλο! Θυμηθείτε τον Εμρέ όταν μπήκε στο Survivor που δεν μπορούσε να τρέξει και τώρα είναι ίσως και ο πιο δυνατός άνδρας στο Survivor!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ!

Νικητές της πρώτης μέρας είναι οι Survivors 2019 με 10-9!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share