Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι παλιοί Survivors που μπαίνουν στο ριάλιτι!

Δείτε τους μόνο εδώ!

24 Μαΐου 2019 09:22
Survivor - αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι παλιοί Survivors που μπαίνουν στο ριάλιτι!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει αποκλειστικά πληροφορίες για τους παλιούς Survivors που μπαίνουν στο ριάλιτι!

Από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης είμαστε εδώ και σας μεταφέρουμε καθημερινά όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι και σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε τα πρόσωπα που θα μπουν στο Survivor!

Ο λόγος για τους, Γιάννη Τσίλη,Μελίνα Μεταξά, Πάνος Θεοδώρου και Σώζων Παλαίστρος! Το πιο πιθανό είναι βέβαια, να υπάρξουν κι άλλα ονόματα, τα οποία και μόλις φτάσουν στα γραφεία μας θα σας τα μεταφέρουμε.

Οι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και θα παίξουν με τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι για μια εβδομάδα θα γίνουν μία ομάδα! Για να δούμε... θα καταφέρουν να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Survivor Ελλάδα Τουρκία: "Οι αληθινοί survivor δεν είναι μέσα.." δυνατό το μήνυμα της Ρίας μετά την αποχώρηση της!

"Οι αληθινοί survivor δεν είναι μέσα.." δυνατό το μήνυμα της Ρίας μετά την αποχώρηση της! Η παίκτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι αλλά δεν σταματάει εκεί!

Η Ρία Κολοβού αποχώρησε από το Survivor και έστειλε το πρώτο της μήνυμα!

Τι έγραψε στο instagram η πρώην παίκτρια.

Το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο την Αφροδίτη και έτσι η Ρία αποχώρησε από το Survivor.

Έτσι, μετά το «αντίο» στους συμπαίκτες της έγραψε στο instagram: “Και κάπως έτσι το survivor έφτασε στο τέλος του για μένα.. ένα survivor καθόλου εύκολο αλλά και συγχρόνως μοναδικό.. φεύγω γεμάτη εμπειρίες, διδάγματα και σίγουρα καλύτερος άνθρωπος από αυτό! Η γεύση που έχω; Γλυκόπικρη.. Γιατί αφήνω πίσω μου ένα παιχνίδι που με έκανε ακόμα περισσότερο μαχήτρια απ´ ότι ήμουν αλλά βγαίνω έξω για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα απ´ όλους εσάς! Γιατί οι αληθινοί survivor βρίσκονται έξω στην πραγματική ζωή και αποδεικνύουν καθημερινά ποσο χρειάζεται να παλέψουν για να επιβιώσουν.. τα καλύτερα έρχονται!!! Love you guys for everything!!”

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει και πάει το ταξίδι στην Πούντα Κάνα!

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε τις προμήθειες!

Για περισσότερα θέματα του Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr

 
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share