Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Βόμβα: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής παίκτης του Survivor!

Τεράστια έκπληξη!

21 Μαΐου 2019 13:38
Βόμβα: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής παίκτης του Survivor!

Πάει για ευρωβουλευτής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην παίχτης του Survivor Λάμπρος Χούτος. Στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη!

"Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες", αναφέρει σε προεκλογική του ανάρτηση στο Instagram o Λάμπρος Χούτος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διεκδικεί μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο με τον συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ του Ηλία Ψινάκη και συνεχίζει «Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς.

Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το «εμείς» και όχι το «εγώ».

 Βόμβα: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής παίκτης του Survivor!

Survivor αποκάλυψη: Μεταφέρεται μεσημέρι!

Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες!

Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η ώρα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα αλλάξει εκτάκτως την Κυριακής στις 16/5 λόγω εκλογών!

Το παιχνίδι θα προβληθεί το μεσημέρι στις 15:00 μέσα από τη συχνότητα του Φαλήρου! Συγκεκριμένα για την Κυριακή το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα έχει από το πρωί έως και το βράδυ εκπομπές για τις Ευροεκλογικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκπομπές με ένα διάλειμμα στις 14:00 για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στις 15:00 - 17:50 για το Survivor!

Όλη αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται κανονικά αλλά και το Σάββατο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share