Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Μεταφέρεται μεσημέρι!

Η μεγάλη απόφαση!

21 Μαΐου 2019 13:15
Survivor αποκάλυψη: Μεταφέρεται μεσημέρι!

Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες!

Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η ώρα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα αλλάξει εκτάκτως την Κυριακής στις 16/5 λόγω εκλογών!

Το παιχνίδι θα προβληθεί το μεσημέρι στις 15:00 μέσα από τη συχνότητα του Φαλήρου! Συγκεκριμένα για την Κυριακή το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα έχει από το πρωί έως και το βράδυ εκπομπές για τις Ευροεκλογικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκπομπές με ένα διάλειμμα στις 14:00 για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στις 15:00 - 17:50 για το Survivor!

Όλη αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται κανονικά αλλά και το Σάββατο!

Survivor spoiler αποχώρηση (21/05): Αυτή η παίκτρια φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποια είναι η Ελληνίδα παίκτρια που αποχωρεί απόψε (21/05) από το Survivor; Αφροδίτη ή Ρία; Προσοχή διαρροή!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας μεταφέρει πρώτο όλες τις διαρροές και τις εξελίξεις από το Survivor! Από χτες σας είχαμε δώσει μια πρώτη γεύση σχετικά με την αποχώρηση από το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο απόψε και σήμερα θα σας μεταφέρουμε την επιβεβαιωμένη διαρροή!

Αρχικά να σας αναφέρουμε πως πιθανότατα εκτός Survivor είναι ο Χικμέτ, του οποίου το γόνατο έχει διαλυθεί και θα πρέπει για αρκετούς μήνες να περπατάει με πατερίτσες!

Από εκεί και πέρα θα υπάρξει και κανονική αποχώρηση με την άσπρη ομάδα αυτή την εβδομάδα να χάνει 2 παίκτες! Τον Χικμέτ και μια εκ των Ρία ή Αφροδίτη! Ποια από τις δύο αποχωρεί;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ήδη από το Survivor έχει αποχωρήσει η Ρία και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Ρία συγκέντρωσε αρκετά μικρότερο ποσοστό από την Αφροδίτη! Επομένως σήμερα θα την δούμε να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της και να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο!

Για περισσότερα θέματα του Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share