Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Survivor spoiler (16/5) Vol.2: Ποια ομάδα θα κερδίσει τις προμήθειες;

Προσοχή, το κλικ γίνεται με δική σας ευθύνη!

16 Μαΐου 2019 21:20
Survivor spoiler (16/5) Vol.2: Ποια ομάδα θα κερδίσει τις προμήθειες;

Ποια ομάδα θα κερδίσει τις προμήθειες; Survivor spoiler (16/5) Vol.2 έχουμε πάλι για το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης!

Δυο αγωνίσματα απόψε στο Survivor και ήδη σας αποκαλύψαμε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο για την Πούντα Κάνα. Τις προμήθειες ποιος θα τις κερδίσει;

Πάμε λοιπόν να μάθουμε με spoiler vol2.

Survivor spoiler

Και οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα! Οι μαύροι θέλουν να αποδείξουν για ακόμη μια φορά πως είναι οι καλύτεροι, ενώ οι λευκοί θέλουν επιτέλους να κερδίσουν ένα καλό έπαθλο αλλά και να φάνε.

Σήμερα, το ένα από τα δυο παιχνίδι θα έχει ως έπαθλο τις προμήθειες της εβδομάδας! Ποια ομάδα θα καταφέρει να τις κερδίσει;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η μαύρη για ακόμη μια φορά θα ρίξει την αυτοπεποίθηση της λευκής και θα πάρει και το έπαθλο των προμηθειών.

Survivor spoiler 16/5: Ποια ομάδα θα πάει στην Πούντα Κάνα; Ποιοι θα είναι οι νικητές;

Survivor spoiler

Survivor spoiler 16/5: Όπως κάθε ημέρα του Survivor, έτσι σήμερα σας έχουμε το spoiler για το ποιος θα κερδίσει το αγώνισμα και θα πάει στην Πούντα Κάνα.

Το προηγούμενο παιχνίδι με έπαθλο την βόλτα στο νησί να σημειώσουμε πως είχαν κερδίσει οι μαύροι.

Σήμερα στο Survivor στον ΣΚΑΙ θα δούμε δυο αγωνίσματα! Το ένα θα έχει έπαθλο το φαγητό, ενώ το άλλο έπαθλο ταξίδι στην Πούντα Κάνα όπου θα φάνε και θα κάνουν βόλτα στο νησί.

Survivor spoiler

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η ομάδα που κερδίσει το έπαθλο της Πούντα Κάνα είναι η μαύρη ομάδα με τους λευκούς για ακόμη μια φορά να χάνουν ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share