Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler (15/05): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

15 Μαΐου 2019 11:16
Survivor spoiler (15/05): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Survivor spoiler: Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα (15/05) το έπαθλο;

Πιστοί στο ραντεβού μας, είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο. Τι θα δούμε σήμερα και ποια ομάδα θα κερδίσει;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Στο επεισόδιο της Τρίτης (14/04), παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Ατακάν, την οποία και σας είχαμε μεταφέρει μέσω της διαρροής μας, αλλά και το κλάμα της Κατερίνας Δαλάκα. Έτσι στο σημερινό επεισόδιο, η αρχηγός της μαύρης ομάδας, θα πει στον συμπαίκτη της ότι δεν της άρεσε η συμπεριφορά της Sude, καθώς μόνο παραχάρηκε για την αποχώρηση.

Ας περάσουμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Απόψε οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο, οι οποίες και θα δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν! Ποια όμως θα τα καταφέρει; Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr και δείτε το βράδυ τη σίγουρη διαρροή με την ομάδα που κερδίζει! Προς το παρόν δείτε το trailer!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο!

Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Λίγο πριν το σημερινό συμβούλιο του νησιού, που γνωρίζουμε ποιος θα φύγει, είδαμε ποιος παίκτης κέρδισε το αυτοκίνητο στο Survivor.

Η Λευκή ομάδα κέρδισε το αγώνισμα και ένας παίκτης από την ομάδα της το πήρε.

Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι αυτή της εβδομάδας δεν έπαιξαν όσοι είχαν κερδίσει αυτοκίνητο!

Στον τελικό έφτασαν η αρχηγός της ομάδας η Σεντά με την Αφροδίτη. Οι παίκτριες έπρεπε να μαντέψουν σωστά αν ήθελαν να νικήσουν. Έτσι, αυτή που μάντεψε περισσότερα σωστά ήταν η Αφροδίτη που πήρε το αυτοκίνητο και τα συγχαρητήρια του Ατζούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share