Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Survivor trailer 13/5: Έμειναν άφωνοι οι παίκτες με το αυριανό έπαθλο! Ποια ομάδα θα κερδίσει; (Βίντεο)

Τα δίνουν όλα στο στίβο μάχης!

13 Μαΐου 2019 01:33
Survivor trailer 13/5: Έμειναν άφωνοι οι παίκτες με το αυριανό έπαθλο! Ποια ομάδα θα κερδίσει; (Βίντεο)

Οι παίκτες τα δίνουν όλα για το αυριανό έπαθλο στο Survivor!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι;

Μετά το συμβούλιο του νησιού όπου υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Αταλάν, ο Εμρέ και ο Γιουσούφ, ήρθε το έπαθλο φαγητού, κατευθείαν από Μύκονο και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, οι εντάσεις δεν θα λείψουν, καθώς θα δούμε τον Ατακάν και τον Γιουσούφ να τσακώνονται ξανά και ο Παναγιώτη εκτός ορίων να φωνάζει.

Δείτε το trailer:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτοί είναι οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας! (Βίντεο)

Αυτοί είναι οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor και μίλησαν στις μαμάδες τους! Ξέσπασαν σε κλάματα όταν τις άκουσαν.

Ποιοι είναι οι 6 παίκτες;

Από τους άντρες κέρδισε ο Παναγιώτης ο οποίος επέλεξε την Κατερίνα και τον Σπύρο, ενώ από τις γυναίκες κέρδισε η Ρία η οποία επέλεξε την Αφροδίτη και τον Νίκο.

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία μιας και είναι η γιορτή της μητέρας να μιλήσουν με τις μαμάδες τους. Μάλιστα, ο Νίκος και η Ρία συγκινήθηκαν περισσότερο και έβαλαν τα κλάματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Απίστευτος καυγάς μεταξύ Ατακάν και Γιουσούφ! Τον έπιασε από το λαιμό! (Video)

Στα χέρια πιάστηκαν στο Survivor Ελλάδα Τουρκία ο Ατακάν και ο Γιουσούφ μετά το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Τσακώθηκαν και ο δεύτερος τον έπιασε από το λαιμό.

Ο κακός χαμός στην Μαύρη ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την ήττα τους στο παιχνίδι! Ο Ατακάν ξίνισε όταν έχασε στα ματσαρίσματα με αποτέλεσμα να έχει μια μούρη μέχρι το πάτωμα.

undefined

Μετά το παιχνίδι, ξεκίνησε καβγάς ανάμεσα τους με αφορμή την συμπεριφορά του και έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share