Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία της εβδομάδας; (Βίντεο)

Πανηγυρική επιβεβαίωση!

13 Μαΐου 2019 00:09
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποια ομάδα κέρδισε  την ασυλία της εβδομάδας; (Βίντεο)

Πανηγυρική είναι η επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr , αφού από νωρίς σας αποκαλύψαμε ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία της εβδομάδας.

Ποιοι πανηγύρισαν;

Σε έναν κουραστικό στίβο μάχης, μιας και ήταν μεγάλο με μεγάλα και ψηλά εμπόδια, αλλά και πισίνα, μια ομάδα κατάφερε να κερδίσει με σοκ 10 - 9 και αυτή είναι η άσπρη ομάδα.

Αποτέλεσμα του αγώνα, η μαύρη ομάδα θα επιλέξει Τούρκους παίκτες προς αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτοί είναι οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας! (Βίντεο)

Αυτοί είναι οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor και μίλησαν στις μαμάδες τους! Ξέσπασαν σε κλάματα όταν τις άκουσαν.

Ποιοι είναι οι 6 παίκτες;

Από τους άντρες κέρδισε ο Παναγιώτης ο οποίος επέλεξε την Κατερίνα και τον Σπύρο, ενώ από τις γυναίκες κέρδισε η Ρία η οποία επέλεξε την Αφροδίτη και τον Νίκο.

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία μιας και είναι η γιορτή της μητέρας να μιλήσουν με τις μαμάδες τους. Μάλιστα, ο Νίκος και η Ρία συγκινήθηκαν περισσότερο και έβαλαν τα κλάματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Απίστευτος καυγάς μεταξύ Ατακάν και Γιουσούφ! Τον έπιασε από το λαιμό! (Video)

Στα χέρια πιάστηκαν στο Survivor Ελλάδα Τουρκία ο Ατακάν και ο Γιουσούφ μετά το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Τσακώθηκαν και ο δεύτερος τον έπιασε από το λαιμό.

Ο κακός χαμός στην Μαύρη ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την ήττα τους στο παιχνίδι! Ο Ατακάν ξίνισε όταν έχασε στα ματσαρίσματα με αποτέλεσμα να έχει μια μούρη μέχρι το πάτωμα.

Μετά το παιχνίδι, ξεκίνησε καβγάς ανάμεσα τους με αφορμή την συμπεριφορά του και έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share