Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν το symbol game! (video)

Ο λόγος για...

2 Μαΐου 2019 23:20
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν το symbol game! (video)

Λίγο πριν το αγώνισμα έπαθλο απόψε στο Survivor που σας έχουμε αποκαλύψει ποιος κερδίζει, είδαμε ποιοι παίκτες κέρδισαν τα σύμβολα.

Όλοι οι Έλληνες παίκτες θέλουν να δουν αγαπημένα τους άτομα στον Άγιο Δομίνικο.

Στο σημερινό παιχνίδι έπρεπε οι παίκτες με έναν μηχανισμό να ρίξουν την μπάλα στους αριθμούς που είχαν απέναντι τους και όποιος παίκτης κέρδιζε περισσότερους πόντους εξασφάλιζε την θέση του στον τελικό του παιχνιδιού.

Όπως είδαμε στο τέλος, ο Παναγιώτης και η Αφροδίτη πήραν από ένα σύμβολο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler 02/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει στο σημερινό (02/05) αγώνισμα το μοναδικό έπαθλο! Μαύροι ή Άσπροι! Τι λέει η αρχική διαρροή!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Μαύροι και Άσπροι μάχονται για ένα μοναδικό έπαθλο, το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αλλά σίγουρα είναι κάτι το εντυπωσιακό με βάση το trailer που έχει δώσει στην δημοσιότητα από τον ΣΚΑΙ!

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, αυτός κρίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλο αγώνα για να φτάσουν στη νίκη! Τα εμπόδια είναι πολλά, η επαφή με το νερό δεν λείπει ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα δύσκολος!

Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Άσπρη ομάδα είναι αυτή που θα καταφέρει να κερδίσει το αγώνισμα, όπως σας είχαμε ενημερώσει και με την πρωινή διαρροή μας, ωστόσο η πληροφορία μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη!

Πρώην παίκτης του Survivor τα "χώνει" στον Τανιμανίδη! "Με πίκρανε γιατί...!"

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε για τον Σάκη Τανιμανίδη, από πρώην παίκτη του Survivor Ελλάδα Τουρκία, αποκαλύπτοντας γιατί τον πίκρανε.

Παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “TV έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου και αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share