Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Νέo σούπερ έπαθλο και αποχώρηση σοκ!

Δείτε το τρέιλερ:

30 Απριλίου 2019 01:21
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Νέo σούπερ έπαθλο και αποχώρηση σοκ!
Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Μαύρη ομάδα θα κερδίζει το έπαθλο του φαγητού, ενώ η Λευκή του αυτοκινήτου, με τον Χικμέτ να καταφέρνει για δεύτερη φορά να το κάνει δικό του.
Αύριο όμως έχουμε ένα παιχνίδι με απίστευτο έπαθλο, έναν τραυματισμό που θα σας "παγώσει" και έναν παίκτη που θα αποχωρήσει. Τι θα δούμε στο επεισόδιο;
Όπως βλέπουμε από το trailer ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει στα παιδιά το έπαθλο που για πρώτη φορά φέτος βλέπουμε στο Survivor, ποιο θα είναι όμως αυτό; Επίσης, κατά την διάρκεια του αγώνα βλέπουμε τον Εμρέ να πιάνει το λαιμό του και φωνάζοντας από τον πόνο να πέφτει κάτω...
Μετά το παιχνίδι έχουμε και την αποχώρηση ενός παίκτης! Σπύρος η Ελπίδα θα φύγει; Μείνετε συντονισμένοι γιατί αύριο θα σας έχουμε spoiler.
Δείτε το trailer:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το αυτοκίνητο!

Όπως είδαμε, σήμερα στο Survivor η Λευκή ομάδα κέρδισε το αγώνισμα για το αυτοκίνητο. Ποιος θα πάρει όμως το αμάξι;

Να πούμε πως από νωρίς σας είχαμε αποκαλύψεις με spoiler ποιος θα το κερδίσει.

Φέτος στο Survivor βλέπουμε πως ο Τούρκος παραγωγός χαρίζει πολλά αυτοκίνητα! Μέχρι στιγμής 5 παίκτες έχουμε κερδίσει από ένα αυτοκίνητο. Σήμερα, όπως είδαμε, για δεύτερη φορά η τύχη ήθελε το αυτοκίνητο να πάει στον Χικμέτ.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα για το αυτοκίνητο είναι...

Μετά το παιχνίδι για το έπαθλο φαγητού, είδαμε και το αγώνισμα για το αυτοκίνητο. Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει στο Survivor;

Το προηγούμενο παιχνίδι να υπενθυμίσουμε πως το πήρε η Λευκή ομάδα και κέρδισε το αυτοκίνητο ο Χικμέτ.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν απίστευτο! Τόσο η Λευκή όσο και η Μαύρη ομάδα τα έδωσε όλα στο αγώνισμα! Ωστόσο, μόνο μια κατάφερε να κερδίσει.

Με σκορ 2 - 10 η Λευκή ομάδα πήρε το παιχνίδι!

Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού είναι...

Λίγο πριν το αγώνισμα για το αυτοκίνητο που όπως σας αποκαλύψαμε με spoiler ποιος το κερδίζει, στο Survivor είδαμε και το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού. Ποιος το κέρδισε;

Μαύρη ή Λευκή ομάδα;

Τόσο η Μαύρη όσο και η Λευκή ομάδα έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό γιατί το φαγητό είναι το πιο σημαντικό έπαθλο στο παιχνίδι μετά την ασυλία.

Ποια όμως ομάδα κέρδισε; Με σκορ 7 - 10 η Μαύρη ομάδα απόλαυσε τα μπέργκερ τις πατάτες και το αναψυκτικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα- Τουρκία: Φρικτός πόνος για τον Παναγιώτη! Δείτε πως χτύπησε το μάτι του...

Πριν τον αγώνα για το αυτοκίνητο που σας έχουμε το spoiler για το ποιος κερδίζει στο Survivor, έχουμε το παιχνίδι για το έπαθλο φαγητού. Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Παναγιώτης τραυματίστηκε στο μάτι και φώναζε από τον φριχτό πόνο.

Πως χτύπησε ο παίκτης της Μαύρης ομάδας;

Ο Παναγιώτης έπαιζε εναντίον του Κυριάκου και οι δυο παίκτες έφτασαν στον τελικό στόχο. Έπρεπε με έναν μηχανισμό να βάλουν τις μπάλες στο καλάθι. Όταν οι μπάλες του Παναγιώτης έφυγαν μακριά από τη δύναμη, έτρεξε να τις πιάσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει το μάτι του στους φοίνικες.

Ο παίκτης φώναζε από τον πόνο, ωστόσο συνέχισε να παίζει.

Δείτε το βίντεο από το Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share