Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Survivor spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει το αυτοκίνητο είναι...

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

29 Απριλίου 2019 21:50
Survivor spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει το αυτοκίνητο είναι...

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο για το ποιος παίκτης θα καταφέρει να κερδίσει το αγώνισμα και το αυτοκίνητο.

Καθημερινά, το Athensmagazine.gr, είναι εδώ και σας μεταφέρει με τις διαρροές τους τα πάντα, όπως και το βίντεο που δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα!

Για ακόμη μια φορά, η ένταση δε θα λείπει από τις δύο ομάδες, αφού όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν ένα αμάξι. Άσπροι ή Μαύροι όμως θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν; Και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποκτήσει το αυτοκίνητο; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr η Λευκή ομάδα κερδίζει το αγώνισμα και ο Χικμέτ είναι αυτός που θα πάρει το αυτοκίνητο.

Survivor Ελλάδα Τουρκία spoiler: Το βίντεο που δεν προβλήθηκε ποτέ στη τηλεόραση!

Survivor Ελλάδα Τουρκία spoiler: Το βίντεο που δεν προβλήθηκε ποτέ στη τηλεόραση!

Έκτακτη διαρροή για το Survivor με κρυφό βίντεο που ξεσκεπάζει την παραγωγή! Γιατί δεν προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση;

Εμείς το βρήκαμε και.... σας το παρουσιάζουμε!

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα, αλλά μόνο στην Τουρκία, πιθανόν επειδή εκθέτει την παραγωγή!

Ένα απίστευτο σκηνικό προκλήθηκε ανάμεσα στην Sabriye και τον Okay! Οι δύο παίκτες είχαν έναν έντονο καβγά στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο, οι δυο τους κάθονται και συζητούν, ωστόσο, τα αίματα άναψαν και η Sabriye έγινε έξω φρενών, τόσο, που έφτυσε τον Okay στο πρόσωπο.

Δείτε το πρώτοι εδώ:

View this post on Instagram

#Survivor2019 | 57.Bölüm Tanıtımı

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share