Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; (Video)

Κόντεψε να τρελαθεί η Δαλάκα!

29 Απριλίου 2019 01:00
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; (Video)

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor Ελλάδα Τουρκία; Η Κατερίνα Δαλάκα τα έχασε όταν πήγε να βγει υποψήφια για αποχώρηση!

Μάχη για την ασυλία έδωσαν σήμερα οι δυο ομάδες στο Survivor με την Λευκή να την κερδίσει. Ποιους έβγαλε υποψήφιους προς αποχώρηση η Μάυρη ομάδα. Μάλιστα, παραλίγο να βγει η Κατερίνα Δαλάκα.

Η Μαύρη ομάδα ήρθε στην δύσκολη θέση να ψηφίσει Έλληνες παίκτες.

Πρώτο όνομα από την κάλπη βγήκε της Ελπίδας, ενώ οι Τούρκοι παίκτες ψήφισαν τον Σπύρο. Ωστόσο, αυτό πυο παραξένεψε όλους μας ήταν πως ακούστηκε και το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα για πρώτη φορά κιόλας, καθώς ούτε στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού δεν είχε πάρει ψήφο.

Το όνομα της στο χαρτί έγραψε η Σουντέ για τον πιο απίστευτο λόγο! Μάλιστα, αφού ακούστηκε το όνομα της έγινε χαμός καθώς θεωρήθηκε πως το έκανε για να φύγει από το survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει την ασυλία; (Video)

Έχουμε το τελικό αποτέλεσμα για την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο Survivor Ελλάδα Τουρκία, ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι;

Πανηγυρική είναι η επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr για την ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο Survivor.

Ποια είναι η νικήτρια και ποια η χαμένη;

Όπως σας είδαμε αποκαλύψει από το πρωί με spoiler η Λευκή ομάδα θα κέρδισε την ασυλία και έτσι και έγινε.

Το πρώτο αγώνισμα και το πιο δύσκολο το πήρε η Λευκή και στο δεύτερο πάλι η ίδια μιας και όπως φαίνεται είχε την καλύτερη απόδοση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τρυφερά στιγμιότυπα για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν! (Video)

Τρυφερά στιγμιότυπα για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν στο Survivor Ελλάδα Τουρκία! Πρώτη φορά τους είδαμε τόσο κοντά και να μιλάνε ξαπλωμένοι!

Μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν είδαμε στο Survivor με τους παίκτες να έχουν ξαπλώσει μαζί.

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν Κατερίνα Δαλάκα και Ατακάν να έχουν αναπτύξει μια πιο στενή σχέση. Και οι συμπαίκτες τους έχουν πετάξει τα καρφιά του.

Τους είδαμε να είναι ξαπλωμένοι μαζί στην παραλία και να μιλούν για τη σχέση που έχουν χτίσει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για το τι θα κάνουν μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η Κατερίνα δεν δίστασε να τον καλέσει στην Ελλάδα, αλλά και ο ίδιος το έκανε με την σειρά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share