Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποια ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα; (Βίντεο)

Ο λόγος για...

25 Απριλίου 2019 01:25
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποια ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα; (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε και δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Ποια ομάδα το κέρδισε;

Μετά τις εντάσεις που είδαμε στο πρώτο αγώνισμα και την νίκη της Λευκής ομάδας η οποία απόλαυσε πίτες και τσάι, είδαμε και ένα δεύτερο παιχνίδι με έναν σχετικά δύσκολο στόχο. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαύρη ομάδα η οποία κατάφερε να λύσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με τον Ατακάν που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα νεύρα του έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και τελικά ήταν αυτή που κέρδισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα! (Βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε η Κατερίνα Δαλάκα μετά την επιστροφή τους στο νησί από το αγώνισμα επάθλου που κέρδισε η Λευκή ομάδα. Μάλιστα, η παίκτρια έφυγε από το νησί.

Τι συνέβη;

Όπως ακούσαμε να λέει η Κατερίνα Δαλάκα στους συμπαίκτες της την ώρα που άλλαζε κάτι την τσίμπησε στο χέρι όμως δεν ξέρει τι και πονάει πάρα πολύ.

Μάλιστα, όπως είδαμε αφού μίλησε με την παραγωγή ήρθε το σκάφος και την μετέφερε στο νοσοκομείο για να δουν το χέρι της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε (video)

Νευρίασαν οι παίκτες της Μαύρης Ομάδας μετά το τέλος του αγωνίσματος στο Survivor! Ποιος κατάφερε να κερδίσει;

Μετά από έναν απαιτητικό στίβο μάχης ακόμη ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε...

Μετά την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Ατακάν και τον Μπορά, η Λευκή ομάδα ήταν αυτή που τελικά κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να πάρει το έπαθλο φαγητού το οποίο ήταν πίτες και τσάι.

Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας της Δαλάκα δεν πήραν πολύ ζεστά την ήττα της μιας και για όλο αυτό κατηγόρησαν εν μέρη τον Ατακάν που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και τους επηρεάζει.

Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να έχει πιάσει τον Τούρκο παίκτη σε μια γωνία και να προσπαθεί για ακόμη μια φορά να του βάλει μυαλό.

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share