Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ανάψαν τα αίματα μεταξύ Ατακάν και Μπόρα!

Έξαλλη η Δαλάκα...

24 Απριλίου 2019 23:20
Survivor Ελλάδα Τουρκία:  Ανάψαν τα αίματα μεταξύ Ατακάν και Μπόρα!

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ατακάν μετά την ήττα του στο στίβος μάχης και την κραυγή που έβγαλε ο Μπορά που τον νίκησε. Ξεκίνησε να τον κυνηγά και έκανε έξαλλη την Κατερίνα Δαλάκα.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες ο παίκτης είχε τσακωθεί και με τον Γιουσούφ...

Θέση στο στίβο μάχης πήρε ο Ατακάν και ο Μπορά, με τον δεύτερο να παίρνει τον πόντο για την ομάδα του και να ουρλιάζει προκλητικά. Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής, ο Ατακάν να βγει εκτός εαυτού και να κυνηγάει τον Μπορά για να τσακωθούν με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Η Κατερίνα Δαλάκα έγινε έξαλλη με την συμπεριφορά του, καθώς πολλές φορές του έχει πει να μην ασχολείται και δεν τον ακούει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τους έδωσαν κανονικά οι συμπαίκτες τους! Αυτή είναι η σχέση Δαλάκα-Ατακαν

Οι παίκτες έδωσαν στεγνά την σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν μετά τον τσακωμό που είχε ο Τούρκος παίκτης με τον Γιουσούφ στο Survivor.

Συγκεκριμένα μετά την ένταση που υπήρξε στην ομάδα τους οι παίκτες σχολίασαν το γεγονός λέγοντας πως η Κατερίνα, έχει πολλές φορές προσπαθήσει να βάλει μυαλό στον Ατακάν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης μιλώντας για το συμβάν στις κάμερες είπε πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ κοντά με τον Ατακάν και του έχει μιλήσει πολλές φορές για τους τσακωμούς και του έχει πει να μην ασχολείται και υπάρχουν εντάσεις.

Λίγο πολύ καταλάβαμε πως οι παίκτες σύμφωνα και με κάποιες δηλώσεις του Γιουσούφ είναι συνέχεια μαζί και παρόλο που ο Ατακάν δεν ξέρει καλά Αγγλικά προσπαθούν να έχουν επικοινωνία.

Δείτε το βίντεο:

Λιανός: "Χικμέτ... Γιουσούφ...Αυτή είναι η ποινή σας" Κινδυνεύουν με αποχώρηση;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Χικμέτ και τον Γιουσούφ, με τον πρώτο να πιάνει από το λαιμό τον δεύτερο. Έτσι, σήμερα ο Γιώργος Λιανόςανακοίνωσε την ποινή του πάρθηκε για τους δυο παίκτες. Θα φύγουν από το παιχνίδι;

Τι απόφαση πήρε ο Τούρκος παραγωγός για τους δυο αντίπαλους παίκτες

Λίγο πριν ξεκινήσουν το σημερινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή των δυο παικτών με αφορμή την απουσία τους.

Όπως αποκάλυψε τόσο ο Χικμέτ όσο και ο Γιουσούφ, δεν θα φύγουν από το παιχνίδι, αλλά δεν θα μπορέσουν να παίξουν σε τρία παιχνίδια, αλλά ούτε και θα απολαύσουν κανένα έπαθλο αν νικήσει η ομάδα τους.

Δείτε το σχετικό από το Youweekly.gr

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τρομερός τσακωμός μεταξύ των παικτών! Ποιος παίκτης λιποθύμησε;

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν απίστευτο τσακωμό ανάμεσα σε δύο φίλους. Τον Ατακάν και τον Γιουσούφ με τον πρώτο να λιποθυμά την ώρα του καβγά.

Οι παίκτες φώναζαν για βοήθεια, μιας και ο Τούρκος παίκτης έπεσε ξαφνικά κάτω, ενώ δεν έδειχνε να μην είναι καλά.

Πάνω στον καβγά του και ενώ ο Ατακάν ούρλιαζε, λιποθύμησε με τους συμπαίκτες του να φωνάζουν για βοήθεια! Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε πολύ αναστατωμένη

Δείτε το βίντεο από το Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share