Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιανός: "Χικμέτ... Γιουσούφ...Αυτή είναι η ποινή σας" Κινδυνεύουν με αποχώρηση;

Τι θα γίνει τελικά;

24 Απριλίου 2019 22:30
Λιανός:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Χικμέτ και τον Γιουσούφ, με τον πρώτο να πιάνει από το λαιμό τον δεύτερο. Έτσι, σήμερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή του πάρθηκε για τους δυο παίκτες. Θα φύγουν από το παιχνίδι;

Τι απόφαση πήρε ο Τούρκος παραγωγός για τους δυο αντίπαλους παίκτες

Λίγο πριν ξεκινήσουν το σημερινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή των δυο παικτών με αφορμή την απουσία τους.

Όπως αποκάλυψε τόσο ο Χικμέτ όσο και ο Γιουσούφ, δεν θα φύγουν από το παιχνίδι, αλλά δεν θα μπορέσουν να παίξουν σε τρία παιχνίδια, αλλά ούτε και θα απολαύσουν κανένα έπαθλο αν νικήσει η ομάδα τους.

Δείτε το σχετικό από το Youweekly.gr

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τρομερός τσακωμός μεταξύ των παικτών! Ποιος παίκτης λιποθύμησε;

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν απίστευτο τσακωμό ανάμεσα σε δύο φίλους. Τον Ατακάν και τον Γιουσούφ με τον πρώτο να λιποθυμά την ώρα του καβγά.

Οι παίκτες φώναζαν για βοήθεια, μιας και ο Τούρκος παίκτης έπεσε ξαφνικά κάτω, ενώ δεν έδειχνε να μην είναι καλά.

Πάνω στον καβγά του και ενώ ο Ατακάν ούρλιαζε, λιποθύμησε με τους συμπαίκτες του να φωνάζουν για βοήθεια! Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε πολύ αναστατωμένη

Δείτε το βίντεο από το Youweekly.gr

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι...

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα επάθλου; Σας έχουμε το spoiler!

Σήμερα θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, καθώς οι παίκτες θα παίξουν με κλειστά μάτια και θα τους καθοδηγεί ένας συμπαίκτης τους.

Τόσο η Λευκή ομάδα όσο και η Μαύρη θέλουν με μανία να κερδίσουν το έπαθλο! Από την άλλη οι εντάσεις δεν έχουν τέλος! Και στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε καβγάδες και φωνές.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;
Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ωστόσο όχι επιβεβαιωμένες η Λευκή ομάδα θα κερδίσει απόψε στο αγώνισμα και θα πάρει το έπαθλο. Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέα διαρροή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share