Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι...

Προσοχή spoiler!

24 Απριλίου 2019 21:24
Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι...

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα επάθλου; Σας έχουμε το spoiler!

Σήμερα θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, καθώς οι παίκτες θα παίξουν με κλειστά μάτια και θα τους καθοδηγεί ένας συμπαίκτης τους.

Τόσο η Λευκή ομάδα όσο και η Μαύρη θέλουν με μανία να κερδίσουν το έπαθλο! Από την άλλη οι εντάσεις δεν έχουν τέλος! Και στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε καβγάδες και φωνές.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;
Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ωστόσο όχι επιβεβαιωμένες η Λευκή ομάδα θα κερδίσει απόψε στο αγώνισμα και θα πάρει το έπαθλο. Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέα διαρροή.

Survivor Spoiler: Live μετάδοση! Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (24/04) στο Survivor το έπαθλο; Μαύροι ή Άσπροι; Πάμε να δούμε με live μετάδοση του αγώνα.

Προσοχή ακολουθεί διαρροή

Οι δύο ομάδες θα δίνουν μάχη για αγώνισμα επάθλου, ενώ οι κόντρες είναι πιο ισχυρές από ποτέ, καθώς τώρα έχουμε και φίλους από την ίδια ομάδα να τσακώνονται! Ο λόγος για τον Ατακάν και τον Γιουσούφ, οι οποίοι θα έρθουν στα χέρια ενώ ο πρώτος θα περάσει και δύσκολες ώρες καθώς θα λιποθυμήσει στα χέρια συμπαικτών του!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Αρχικά να τονίσουμε πως πρόκειται για αγώνα συνεργασίας με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν με κλειστά μάτια. Ο στόχος δεν κρίνεται δύσκολος γι' αυτό και η ομάδα θα που θα φτάνει πρώτη στον τερματισμό θα έχει το προβάδισμα!

Πάμε να δούμε λοιπόν live το αγώνισμα!

Ξεκινάει σε λίγο...

Survivor spoiler 24/04: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (24/04) στο Survivor το έπαθλο; Μαύροι ή Άσπροι; Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και ο ΣΚΑΙ μας εξέπληξε καθώς τελικά θα έχουμε επεισόδιο και σήμερα! Τι θα δούμε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία;

Οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για αγώνισμα επάθλου, ενώ οι κόντρες είναι πιο ισχυρές από ποτέ, καθώς τώρα έχουμε και φίλους από την ίδια ομάδα να τσακώνονται!

Ο λόγος για τον Ατακάν και τον Γιουσούφ, οι οποίοι θα έρθουν στα χέρια ενώ ο πρώτος θα περάσει και δύσκολες ώρες καθώς θα λιποθυμήσει στα χέρια συμπαικτών του!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Σήμερα θα δούμε τις δύο ομάδες να μάχονται για αγώνα με έπαθλο πιθανόν τις προμήθειες! Ποια θα κερδίσει; Αρχικά να τονίσουμε πως πρόκειται για αγώνα συνεργασίας με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν με κλειστά μάτια οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος έχει προβάδισμα!

Ο στόχος δεν κρίνεται δύσκολος γι' αυτό και η ομάδα θα που θα φτάνει πρώτη στον τερματισμό θα έχει το προβάδισμα! Τώρα ποια θα κερδίσει; Το Athensmagazine.gr θα είναι εδώ το βράδυ με live μετάδοση καθώς και με διαρροή για το ποια ομάδα θα κερδίσει!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το επεισόδιο της ημέρας:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share