Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 24/04: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

24 Απριλίου 2019 11:30
Survivor spoiler 24/04: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (24/04) στο Survivor το έπαθλο; Μαύροι ή Άσπροι; Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και ο ΣΚΑΙ μας εξέπληξε καθώς τελικά θα έχουμε επεισόδιο και σήμερα! Τι θα δούμε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία;

Οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για αγώνισμα επάθλου, ενώ οι κόντρες είναι πιο ισχυρές από ποτέ, καθώς τώρα έχουμε και φίλους από την ίδια ομάδα να τσακώνονται!

Ο λόγος για τον Ατακάν και τον Γιουσούφ, οι οποίοι θα έρθουν στα χέρια ενώ ο πρώτος θα περάσει και δύσκολες ώρες καθώς θα λιποθυμήσει στα χέρια συμπαικτών του!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Σήμερα θα δούμε τις δύο ομάδες να μάχονται για αγώνα με έπαθλο πιθανόν τις προμήθειες! Ποια θα κερδίσει; Αρχικά να τονίσουμε πως πρόκειται για αγώνα συνεργασίας με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν με κλειστά μάτια οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος έχει προβάδισμα!

Ο στόχος δεν κρίνεται δύσκολος γι' αυτό και η ομάδα θα που θα φτάνει πρώτη στον τερματισμό θα έχει το προβάδισμα! Τώρα ποια θα κερδίσει; Το Athensmagazine.gr θα είναι εδώ το βράδυ με live μετάδοση καθώς και με διαρροή για το ποια ομάδα θα κερδίσει!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το επεισόδιο της ημέρας:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τι εξόργισε την Κατερίνα Δαλάκα; (Video)

Έξαλλη έκαναν την Κατερίνα Δαλάκα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία και την ανάγκασαν να φωνάζει! Τι συνέβη όμως και την έκαναν να εκραγεί;

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Δαλάκα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία. Τι συνέβη;

Αφού τελείωσε ο ματσάρισμα μα την Μπουσρά, της είπε πως ξεκίνησε νωρίτερα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένταση.

Θέση πήρε και ο Μπορά, ο οποίος είπε στην Κατερίνα Δαλάκα να μην "κλαίει" κάτι που την έκανε έξαλλη και ξεκίνησε να φωνάζει! Ωστόσο, το κλίμα ηρέμησε γρήγορα, καθώς η ίδια δεν συνέχισε το όλο θέμα.

Βέβαια, μετά από λίγα λεπτά έξαλλη έγινε και η Σαμπριέ με την συμπεριφορά του Γιουσούφ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share