Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο! (videos)

Όλα τα highlights!

24 Απριλίου 2019 08:29
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο! (videos)

Οι καλύτερες στιγμές από το χθεσινό (23/4) επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία και το καυτό τρέιλερ του ριάλιτι που δεν πρέπει να χάσετε!

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια δυο παίκτες στο Survivor στη μέση του αγώνα, ενώ προσπάθησε να τους χωρίσει και ο Ατζούν, καθώς το κλίμα ήταν πολύ έντονο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σουντέ κέρδισε το ματσάρισμα!

Ο Μπορά θέλοντας να περάσει δίπλα από τον Ατακάν έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα ο δεύτεροςνα νευριάσει φωνάζοντας ότι τον χτύπησε.

Ο Ατακάν έγινε έξαλλος και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον κρατήσουν μακριά από τον Μπορά, καθώε σίγουρα θα πιανόντουσαν στα χέρια. Ο Ατζούν τους ηρέμησε, ενώ ο αγώνας για λίγα λεπτά - μέχρι να μπει τάξη - σταμάτησε.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο φαγητού!

Σήμερα είδαμε το πρώτο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό μετά το party της ένωσης των δυο ομάδων στο Survivor. Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα;

Λευκή αλλά και Μαύρη ομάδα τα έδωσαν όλα στο στίβο μάχης.

Στην αρχή η Λευκή ομάδα είχε προβάδισμα αρκετών πόντων, ωστόσο, η Μαύρη κατάφερε και το γύρισε!

Μετά την καβγά που είχε ο Ατακάν με τον Μπορά και τις εντάσεις, τον τελευταίο πόντο έδωσε ο Γιουσούφ ο οποίος κέρδισε τον Χικμετ και έκανε το 10 - 7!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Έγινε έξαλλη η Κατερίνα Δαλάκα! Τι συνέβη;

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Δαλάκα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία. Τι συνέβη;

Αφού τελείωσε ο ματσάρισμα μα την Μπουσρά, της είπε πως ξεκίνησε νωρίτερα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένταση.

Θέση πήρε και ο Μπορά, ο οποίος είπε στην Κατερίνα Δαλάκα να μην "κλαίει" κάτι που την έκανε έξαλλη και ξεκίνησε να φωνάζει! Ωστόσο, το κλίμα ηρέμησε γρήγορα, καθώς η ίδια δεν συνέχισε το όλο θέμα.

Βέβαια, μετά από λίγα λεπτά έξαλλη έγινε και η Σαμπριέ με την συμπεριφορά του Γιουσούφ.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ο Χικμέτ έπιασε από το λαιμό τον Γιουσούφ! Τους έδιωξε ο Ατζούν!

Πανικός επικράτησε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, μετά τον τσακωμό Μπορά - Ατακάν, είδαμε τον Χικμέτ να πιάνει από το λαιμό τον Γιουφούν και ο Ατζούν να τους διώχνει από τον αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν από μια χειρονομία του Γιουσούφ προς τον Χικμέτ.

Ο πρώτος πέρασε έναν κρίκο πάνω στο κεφάλι του με αποτέλεσμα, ο Χικμέτ να του πετάξει με μανία τον κρίκο πάνω. Mετά από εκείνο το σημείο τα πράγματα ξέφυγαν!

Τρεις παίκτες προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον Γιουσούφ ο οποίος είχε βγει εκτός εαυτού! Αφού μπήκαν στη μέση άτομα της παραγωγής, αλλά και ο ίδιος ο Ατζούν για ακόμη μια φορά, ο αγώνας σταμάτησε και ο Τούρκος παραγωγός έδιωξε από τον αγωνιστικό χώρο τους δυο παίκτες.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα και το έπαθλο!

Ποια ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα στο Survivor Ελλάδα Τουρκίας;

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης και στο δεύτερο παιχνίδι, ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα σε παίκτες τους οποίους ο Ατζούν έδιωξε.


Στο δεύτερο αγώνισμα το σκορ είχε τα σκαμπανεβάσματα του, καθώς μια ήταν μπροστά η Λευκή ομάδα και μια η Μαύρη. Ωστόσο, η ομάδα της Δαλάκα ήταν εκείνη που κέρδισε και το δεύτερο αγώνισμα και το φαγητό, καθώς ήδη κέρδισαν το πρώτο.

Μετά τον στίβο μάχης, δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Καθώς, έγινε μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Μπορά και τον Εμρέ με αποτέλεσμα να επικρατήσει λίγος πανικός.

Tο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο

Ένα επεισόδιο φωτιά θα δούμε απόψε στο Survivor! Η μάχη για το αγώνισμα καλά κρατεί αλλά νικητής θα είναι μόνο ένας! Μαύροι ή άσπροι θα επικρατήσουν; Υπομονή μέχρι την διαρροή! Μέχρι τότε... δείτε το τρέιλερ:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share