Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Απίστευτος τσακωμός! - Αναγκάστηκαν να τους χωρίσουν! (Video)

Ο Ατζούν έκανε τον διαιτητή!

23 Απριλίου 2019 22:38
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Απίστευτος τσακωμός! - Αναγκάστηκαν να τους χωρίσουν! (Video)

Στο αποψινό παιχνίδι του Survivor Ελλάδα Τουρκία δημιουργήθηκαν εντάσεις και τσακωμοί! Ο Ατζούν αναγκάστηκε να τους χωρίσει και να εκτελέσει χρέη διαιτητή!

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια δυο παίκτες στο Survivor Ελλάδα Τουρκία στη μέση του αγώνα, ενώ προσπάθησε να τους χωρίσει και ο Ατζούν, καθώς το κλίμα ήταν πολύ έντονο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σουντέ κέρδισε το ματσάρισμα!

Survivor Ελλάδα Τουρκία

Ο Μπορά θέλοντας να περάσει δίπλα από τον Ατακάν έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα ο δεύτεροςνα νευριάσει φωνάζοντας ότι τον χτύπησε.

Ο Ατακάν έγινε έξαλλος και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον κρατήσουν μακριά από τον Μπορά, καθώε σίγουρα θα πιανόντουσαν στα χέρια. Ο Ατζούν τους ηρέμησε, ενώ ο αγώνας για λίγα λεπτά - μέχρι να μπει τάξη - σταμάτησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

Survivor spoiler 23/04: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα και ποια το δεύτερο;

Survivor Ελλάδα Τουρκία

Survivor spoiler 23/04: Λόγω Μεγάλης Εβδομάδας αυτή θα είναι η τελευταία μέρα προβολής την εβδομάδα αυτή και σήμερα έχουμε δύο αγωνίσματα! Ποιοι τα κερδίζουν;

Αρχικά να αναφέρουμε πως απόψε έχουμε πολύ ξύλο! Στον πρώτο αγώνα θα δούμε τον Ατακάν έξαλλο να ορμάει στον Μπορά, με τον πρώτο να τονίζει ότι ο δεύτερος τον χτύπησε όταν δεν τον έπιασε η κάμερα με αποτέλεσμα ο Ατακάν να βγει από τα ρούχα του! Κάπου εκεί στην μέση θα μπει και η Κατερίνα Δαλάκα με την κατάσταση να ξεφεύγει και η συνέχεια να δίνεται και στον δεύτερο αγώνα της ημέρας!

Εκεί θα δούμε να έρχονται στα χέρια τόσο ο Παναγιώτης με την Σαμπριγιέ όσο και ο Γιουσούφ με τον Χικμέτ με την κατάσταση να ξεφεύγει επικίνδυνα και τον πρώτο να κρεμάει τον στόχο στο κεφάλι του δεύτερου και τον Χικμέτ να του τον εκτοξεύει πίσω!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share