Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Όλα τα highlights από το επεισόδιο (22/4)!

Το τρέιλερ που φέρνει τα πάνω κάτω!

23 Απριλίου 2019 09:05
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Όλα τα highlights από το επεισόδιο (22/4)!

Survivor - Αναλυτικά τα highlights από το επεισόδιο 22/4 και το τρέιλερ που φέρνει τα πάνω κάτω! Πάμε να δούμε τι έγινε:

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μία ανακοίνωση στο επεισόδιο του Survivor της Μ. Δευτέρας, την οποία και δεν περίμενε κανείς.

Αφορούσε τη βραδιά της Κυριακής.

Πριν τη μάχη για το αμάξι, ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι: «Καλώς ορίσατε στο πρώτο αγώνισμα μετά το μεγάλο μας πάρτι. Ένα μεγάλο πάρτι για το οποίο θέλω να κάνω μια διευκρίνηση. Το ονομάσαμε πάρτι της ένωσης, η ένωση όμως έχει ήδη γίνει, όταν ενωθήκατε σε δυο ομάδες, μεικτές. Οπότε αυτό το πάρτι δεν σηματοδότησε κάτι αλλά το κάναμε προς τιμήν όλων των παικτών που έχετε μείνει μέσα».

Ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο!

Ακόμη ένα αμάξι δόθηκε στο Survivor, με τα Spoiler να μας επιβεβαιώνουν ξανά!

Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής;

Αρχικά η λευκή ομάδα κέρδισε με 10-9 τη μαύρη στο στίβο μάχη, σε ένα μεγάλο ντέρμπι που έκοψε την αναπνοή!

Στη συνέχεια η διαδικασία ήταν καθαρά θέμα τύχης! Ο Χικμέτ κατάφερε να νικήσει στον τελικό τον Νίκο, ο οποίος έχασε σε τρίτο τελικό για το αμάξι!

Survivor trailer 23/4: Έτοιμοι για ξύλο! Άγριοι καβγάδες! Τρελαμένη η Δαλάκα! (Βίντεο)

Έπαθλο φαγητού την Τρίτη στο Survivor και θα δούμε τρομερούς καβγάδες, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να παίξουν ξύλο! Έξαλλη η Δαλάκα!

Επεισοδιακή η Μ. Τρίτη στο παιχνίδι.

Το καλό κλίμα στο πάρτι της ένωσης κράτησε για λίγο! Αυτά που θα δούμε απόψε (23/4) δεν έχουν προηγούμενο, καθώς όπως παρακολουθήσαμε στο trailer υπήρξαν απίστευτη καβγάδες και παραλίγο ξύλο!

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος από την παρουσίαση του Survivor! Το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει!

Αποκλειστικό - φωτιά ήρθε στα γραφεία! Ο Σάκης Τανιμανίδης τελείωσε με την παρουσίαση του Survivor! Έχω όλες τις πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Vanda's blog!

Μετά την φετινή ήττα στην μάχη της τηλεθέασης το Survivor μάλλον έληξε τόσο για το ΣΚΑΙ όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη που όπως φαίνεται θα ανοίξει τα φτερά του για άλλα μέρη!

Σύμφωνα με φρέσκες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου το κανάλι του Φαλήρου θα δώσει στον Σάκη την θέση του παρουσιαστή στο νέο παιχνίδι που ετοιμάζεται να φέρει στους δέκτες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν, το BOOM!

Μάλιστα, όπως ήδη γνωρίζω, οι πρώτες συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ καναλιού και Τανιμανίδη έχουν γίνει και οι δυο πλευρές είναι θετικές!

Όπως μου αποκαλύφθηκε, μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σάκης να μην είναι κριτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο φέτος! Για να δούμε...

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό σας είχα γράψει πρώτη αναλυτικά στο Vanda's blog τι ακριβώς είναι το παιχνίδι Boom που φέρνει ο ΣΚΑΙ!

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share