Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Ποιος κέρδισε στο διαγωνισμό τραγουδιού;

Θα επιστρέψει του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο!

22 Απριλίου 2019 01:18
Survivor: Ποιος κέρδισε στο διαγωνισμό τραγουδιού;

Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor είδαμε το πάρτι της ένωσης, όπου οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι! Ποιος κέρδισε όμως;

Ο νικητής, θυμίζουμε, πως επιστρέφει του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο!

Πολλοί ήταν εκείνοι που εντυπωσίασαν με τους ικανότητές τους στο τραγούδι, ωστόσο ένας ήταν ο νικητής!

Η Ελπίδα κέρδισε την κριτική επιτροπή και του χρόνου θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ως η νικήτρια του διαγωνισμού.

Η Ελληνίδα παίκτρια επέλεξε το τραγούδι της Φουρέιρα «ΠΡαντεβού στην παραλία» και μαζί με τη σκηνική της παρουσία κατάφερε να εντυπωσιάσει!

Δείτε το βίντεο

Survivor: Οι Τουρκάλες «έκραξαν» τις στυλιστικές επιλογές των Ελληνίδων! «Είναι παλιομοδίτικο...» (Βίντεο)

Οι παίκτες του Survivor έβαλαν τα καλά τους για το πάρτι της ένωσης, όμως Σεντά, Σουντέ και Μπουσρά έκραξαν σχεδόν όλες τις Ελληνίδες για τις στυλιστικές τους επιλογές!

Κανονικό θάψιμο!

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς. Που υπήρχε μια σκοτεινή οικογένεια», ανέφεραν οι τρεις Τουρκάλες!

Δείτε το βίντεο

Survivor: Το τρυφερό τετ α τετ της Δαλάκα με τον Ατακάν! Αγνώριστοι όλοι οι παίκτες! (Βίντεο)

Πριν το πάρτι της ένωσης στο Survivor είδαμε την εντυπωσιακή αλλαγή των παικτών που φόρεσαν τα καλά τους, ενώ η Δαλάκα με τον Ατακάν ήρθαν ακόμη πιο κοντά!

Οι εικόνες μιλάμε μόνες τους!

Πάρτι ένωσης την Κυριακή (21/4) στο Survivor και οι παίκτες φόρεσαν τα καλά τους και έγιναν άλλοι άνθρωποι, ωστόσο αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η Δαλάκα με τον Ατακάν!

Το... ζευγάρι του Survivor έκατσε μαζί και ήπιε ακόμη και σταυρωτά το ποτό τους, ενώ η Δαλάκα του είπε πως είναι τέλειος!

Δείτε το βίντεο

Survivor: Ανέβηκαν στις ζυγαριές! Σοκ το πόσα κιλά έχασαν οι παίκτες! (Βίντεο)

Στο πάρτι της ένωσης του Survivor και πριν οι παίκτες πέσουν στο φαΐ ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε τη ζυγαριά! Σοκ προκαλούν τα κιλά που έχασαν από την πρώτη μέρα!

Η ζυγαριά δεν λέει ποτέ ψέματα!

Οι παίκτες του Survivοr είχαν την ευκαιρία να το... κάψουν στο πάρτι της ένωσης, ωστόσο είχαν να αντιμετωπίσουν και ένα σοκ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους... ζύγισε για να δουν πόσα κιλά έχουν χάσει από την πρώτη μέρα!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share