Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler (20/04): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα ποδοσφαίρου;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

20 Απριλίου 2019 14:35
Survivor spoiler (20/04): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα ποδοσφαίρου;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα ποδοσφαίρου; Οι άνδρες της παραγωγής ή οι παίκτες;

Από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης, το Athensmagazine.gr είναι εδώ, και σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Έτσι και σήμερα είμαστε εδώ για να σας δείξουμε το trailer ενός ιδιαίτερου επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, στο Survivor, θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά έναν αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε παραγωγή και παίκτες. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο παρουσιαστής στο επεισόδιο της Πέμπτης είχε αναφέρει για το τι θα δούμε.

Ποιος θα κερδίσει όμως;

Σάκης Τανιμανίδης, Ατζούν Ιλιτζαλι και Γιώργος Λιανός θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν!

Ακόμα το spoiler δεν είναι επιβεβαιωμένο οπότε θα σας το μεταφέρουμε το βράδυ με την σίγουρη διαρροή! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το επεισόδιο της ημέρας!

Survivor spoiler: Οι πρώτες λεπτομέρειες για την ένωση!

Το Survivor πιο διασκεδαστικό από ποτέ! Διέρρευσαν φωτογραφίες και λεπτομέρειες για την ένωση! Δείτε αναλυτικά!

Με αποκορύφωμα την ένωση των δύο ομάδων στα επόμενα επεισόδια θα δούμε εκπλήξεις με πρωταγωνιστές παίκτες και παρουσιαστές. Στο αποψινό επεισόδιο για πρώτη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσουν αλλά και θα συμμετέχουν ως παίκτες στο τηλεπαιχνίδι «Πες το αλλιώς».

Οι δύο παρουσιαστές θα αναλάβουν αρχηγοί των δύο ομάδων και θα διαγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου.

Μία ομάδα θα είναι η νικήτρια που θα απολαύσει το έπαθλο. Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να φέρει τη νίκη στην ομάδα του; Η απάντηση απόψε, Πέμπτη στις 20.50.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο τελευταίος αγώνας πριν το μεγάλο πάρτι της ένωσης θα είναι διαφορετικός. Οι παίκτες των δύο ομάδων (Άσπρη και Μαύρη) θα ενωθούν σε μία και θα αναμετρηθούν απέναντι σε μια νέα ομάδα που θα αποτελείται από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή του Survivor– μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στην ομάδα θα συμμετέχουν φυσικά και οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιανός και Aτζούν Ιλίτζαλι.

Επιπλέον το τελευταίο τους βράδυ πριν την ένωση θα περάσουν το Σάββατο σε ξεχωριστές παραλίες οι παίκτες του παιχνιδιού.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, Άσπρη και Μαύρη ομάδα δεν θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης αλλά πάνω σκηνή. Εκεί θα δοκιμάσουν τις … δυνάμεις τους στο τραγούδι.

Και οι 19 συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ο δικός μας Γιώργος Λιανός, ο Μουράτ Μποζ και η Σεντά Σαγιάν. Οι δύο καλλιτέχνες, πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους, είναι μέλη της κριτικής επιτροπής του Τούρκικου «The Voice».

Στο πάρτι της Κυριακής η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο.

Ποιος θα ερμηνεύσει καλύτερα το αγαπημένο του τραγούδι; Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share